GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 1948 ο τότε Υπουργός Παναγιώτης Κανελλόπουλος, αναφωνεί το περίφημο “Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας”…

Το 2012…  ο Αντώνης Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τον Ευάγγελο “συνταγματολόγο” λιστών και “αριστερό” Φώτη των κόκκινων γραμμών, μ...

Το 2012… ο Αντώνης Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τον Ευάγγελο “συνταγματολόγο” λιστών και “αριστερό” Φώτη των κόκκινων γραμμών, με το που θα την αντικρύσουν θα της πουν: “Εξοχότατη! Ιδού τα λιμάνια σας, ιδού τα νησιά σας και οι ανεκμετάλλευτες προς το παρόν βραχονησίδες σας, ιδού η περιουσίας σας, τα ξενοδοχεία σας, ιδού τα συμφέροντά σας.. 
Σίβυλλα
About these ads

4 σχόλια

  1. Πατριώτες ALERT!! Aύριο η Μέρκελ στην Ελλάδα

    Θα φρίξουν πάλι οι "πατριώτες" του κόλου.

    Φαντάζομαι ότι όλοι οι.."αντιστασιακοί" θα αντιδράσουν
    - "Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών! "

    XAXAXA...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τη Μέρκελ φτάνει ο Νταβούτογλου....

    Αλλά τα ΑΕροψεκασμένα γιουσουφάκια και λοιποί πατριώτες του ..κώλου, θα σκύψουν στα τέσσερα.

    [Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν περιμένουμε αντίδραση...

    Οι πατριώτες του κώλου όμως που θέλουν να διαδηλώσουν την Τρίτη έξω από την Γερμανική Πρεσβεία και οι γελοίοι που ζητάνε τις γερμανικές αποζημιώσεις αφού τριάντα χρόνια τώρα φάγανε 3 πακέτα Ντελόρ κλπ.

    Γιατί δεν κάνουν μια διαδήλωση...
    μπροστά στην Τούρκικη Πρεσβεία την Τετάρτη να ζητάνε να μας δώσουν πίσω τη μισή Κύπρο να μην παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας, να μη διεκδικούν νησιά μας, να μην αλωνίζουν στη Θράκη...

    ΕΕ, εεε.. και να μας δώσουν και μερικά ΤΡΙΣ ευρώ,
    για τις περιουσίες των Ελλήνων της Σμύρνης, της Πόλης, του Πόντου κ.λπ.

    Αλλά είπαμε ο Έλληνας "στ'αρχίδ@@ του η πατρίδα αρκεί να μην του πειράξεις την τσέπη" Καραγκιόζηδες όλοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΠΑΕΙ..πάει ΕΝΤΕΛΩΣ...λέμε...
    _
    Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη σ' αυτή τη χώρα!! Προφυλακιστέος ο Γιάννης Σμπώκος.

    Από τις 12 το μεσημέρι απολογείται στον ανακριτή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γενικός γραμματέας εξοπλιστικών προγραμμάτων Γιάννης Σμπώκος κατηγορούμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο οποίος και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση