GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "έχωσε" στον ΑΝΤ1 ο Αλαφούζος (ΦΩΤΟ)

Με τον ΑΝΤ1 τα "έβαλε" χθες βράδυ ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σ...

Με τον ΑΝΤ1 τα "έβαλε" χθες βράδυ ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κάνοντας λόγο για στρεβλή και αντιπαναθηναϊκή βραδιά, αναφερόμενος προφανώς στη μετάδοση του αγώνα με τη Λάτσιο. Δείτε τι έγραψε.
 Μετά από αυτές τις αναρτήσεις του στο twitter, οι οποίες σχολιάστηκαν στη ζωντανή εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, παρενέβη στον "αέρα" και ανέφερε τα όσα τον έθιξαν. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο για προσπάθεια προβοκάτσιας σε βάρος του Παναθηναϊκού:
"Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκού. Έχετε μια προκατάληψη ως κανάλι και ως εκπομπή και θεωρώ ότι κάνατε στρεβλή παρουσίαση στην απόδοση της ομάδας. Αυτή είναι η άποψη μου, αλλά και πολλών οπαδών μας.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να νικήσει και εσείς τον παρουσιάζετε σαν ομάδα έτοιμη να πεθάνει, να διαλυθεί και ότι είναι τυχερή που πήρε το βαθμό. Νομίζω ότι αφού προβάλετε μόνο τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν τον συμπαθείτε, δεν θα έπρεπε να κάνετε μία τόσο προκατειλημμένη παρουσίαση.
Εγώ τα λέω αυτά για να ξέρουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ότι εμείς όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε την άποψη σας, αλλά εκφράζουμε και την αγανάκτηση μας για αυτή την εμπάθεια", είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.
"Τον τίτλο που έχετε στην οθόνη σας, τον είδε όλος ο κόσμος. Θα σας πω ότι δημοσιογράφος είστε και στην ίδια δουλειά είμαστε. Όταν σας παίρνει ο πρόεδρος μιας ομάδας και εμφανίζεται θιγμένος και θέλει να παρέμβει, το ελάχιστο δημοσιογραφικό ήθος επιβάλει να επιτρέψετε την παρέμβαση", πρόσθεσε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.
Στη συνέχεια, αναφορικά με το χαρακτηρισμό «προβοκάτορες», που έδωσε σε ανθρώπους του καναλιού ο κ. Αλαφούζος, επισήμανε: "Θέλω να σας πω πως κάποιοι άνθρωποι στον ΑΝΤ1 έχουν ιδιαίτερη αντιπάθεια στον κ. Φερέιρα. Συζητούσαν σε κλειστές ομάδες και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το πώς θα πετύχουν την αλλαγή του προπονητή".
Τέλος, αναφερόμενος προς τους ανθρώπους του καναλιού, σχολίασε: "Θα ήσασταν ευτυχής αν είχε φέρει άσχημο αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός. Δεν αναφέρατε για τον φασιστικό χαιρετισμό που απηύθυναν οι οπαδοί της Λάτσιο και προκαλούσαν τους φίλους του Παναθηναϊκού. Δεν αναφέρατε το ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στους οπαδούς της Λάτσιο, αν ήταν ακροαριστεροί ή οτιδήποτε άλλο. Πρώτα κατηγορήσατε συνολικά τον Παναθηναϊκό και μετά αναφέρατε πως αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είναι άθλιοι"

1 σχόλιο

  1. Ποιός είναι αυτός ο Αλαφούζος πάλι ρε παιδιά?
    Εγώ έναν τρελλό καραφλό είδα, κάτι σαν την την αρσενική Λουκά να κατηγορεί τον Αρχαγγελο Γαβριήλ γιατι δεν πάει καλά ο ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση