GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 23% των Android συσκευών «τρέχουν» ICS...

Σημαντική διείσδυση έχει σημειώσει το Ice Cream Sandwich στις Android συσκευές όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η...

Σημαντική διείσδυση έχει σημειώσει το Ice Cream Sandwich στις Android συσκευές όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Google. Η έκδοση 4.0 του Android βρίσκεται πλέον στο 23,7% των συσκευών, ποσοστό αρκετά ανεβασμένο από την τελευταία μέτρηση, πριν από τέσσερις μήνες, στην οποία δεν ξεπερνούσε το 6,7%.
Το Android 2.3 Gingerbread διατηρεί ακόμα τα πρωτεία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,5% από 64,6% που είχε τον Ιούνιο, ενώ το «αρχαίο» πια Android 2.2 Froyo χρησιμοποιείται ακόμα στο 12,9% των συσκευών.
Η τελευταία έκδοση του Android, 4.1 Jelly Bean συγκεντρώνει το διόλου τιμητικό ποσοστό του 1,8% χωρίς όμως ακόμα να έχει διανεμηθεί σε όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες. Προς το παρόν λίγες είναι οι συσκευές που χρησιμοποιούν το Jelly Bean, ανάμεσα τους Google Galaxy Nexus, το Nexus 7 και το Galaxy Note 2.
Σιγά σιγά όλο και περισσότερες κατασκευάστριες σχεδιάζουν να παρέχουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού στις συσκευές τους, όπως η Samsung, η Motorola, η Asus, η HTC και η Toshiba.
Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο

  1. Ρε τι μας λες; Τέτοια επιτυχία to ICS (Android 4); Κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου του 2011 και 11 μήνες αργότερα διείσδυσε κατά 23%. Πραγματικά σκίζει!

    Kai to Jelly Bean (Android 4.1), που κυκλοφόρησε στις 27 Ιουνίου του 2012, μετά από 3 μήνες έπιασε το 1,8%. Πολύ προχωρημένο...



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση