GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Μετέφεραν 2,4 τόνους επικίνδυνου διαλυτικού υγρού με το πλοίο της γραμμής

Να μεταφέρει ποσότητα 2,4 τόνων υδάτινου διαλύματος χλωρικού νατρίου συνελήφθη από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης του Λιμενικού το από...


Να μεταφέρει ποσότητα 2,4 τόνων υδάτινου διαλύματος χλωρικού νατρίου συνελήφθη από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης του Λιμενικού το απόγευμα της Πέμπτης ο 50χρονος Ιταλός οδηγός ενός φορτηγού.
Η επιβίβαση είχε γίνει στο λιμάνι του Μπρίντεζι και παρά το γεγονός ότι ο οδηγός μετέφερε επικίνδυνο υλικό, οι ιταλικές αρχές επέτρεψαν το ταξίδι ακτοπλοϊκώς εκθέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τους επιβάτες του πλοίου.
Η συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται στα επικίνδυνα υλικά και η μεταφορά τους μέσω πλοίων απαγορεύεται, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα διαβρωτικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι διάφορα υλικά ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας κατατάσσονται σε εννέα κλάσεις και το συγκεκριμένο κατατασσόταν στο επίπεδο 5.1, επισημαίνει το thebest.gr

1 σχόλιο

  1. TΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση