GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρης: Ο Παπανδρέου είναι 25% Έλληνας

Σκηνές «ροκ» εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, «...

Σκηνές «ροκ» εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, «είναι 25% Έλληνας».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης έστρεψε τα πυρά του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ: «Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε», ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο βουλευτής ανέφερε ότι «είναι 25% Έλληνας».
«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και ο οχετός των ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει η δημοκρατία θα νικήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν» απάντησε ο Γιάννης Μανιάτης προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησαν να φωνάζουν.

8 σχόλια

  1. Μην χρησιμοποιείτε ονόματα ηρώων για πιθηκοειδή. Αποτελεί ύβριν.....Το βλαχομπαρόκ πιθήκι μόνον στις απόκριες να εμφανίζεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ 25% ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ. ΤΟ ΔΝΤ ΙΣΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάκες όταν το σκάσει ο Παπανδρέου με το Αμερικάνικο διαβατήριο οπως ο Χριστοφοράκος με το Γερμανικό θα λέτε πωπω δεν είναι δυνατόν και οι Αμερικανοί δεν θα τον δίνουν να δικαστει λέγοντας είναι Αμερικανός υπήκοος.

    ΕΔΩ και τώρα να απαγορευτεί η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ που υπήρξε απο ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρέ αρχίδι Μανιάτη τσαντίστηκες; Άδικο είχε; Πάλι πολύ λίγα του είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TELIKA EINAI PIO POLI H MALAKES ANA TIN ELADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί εσυ ρε καθυστερημένε μπάσταρδε φασίστα που είσαι 100% χιμπατζής πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΠ 25% Ελληνας και αρα μας μενει ενα 75% που ειναι οι φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνον 25%; Από την νεοελληνική μαλακία που κουβαλάει δε θα το 'λεγε κανείς, εγώ θα του έδινα 100%.

    Και δε μου λέτε, σε εκείνον εκεί, πώς τον λένε, τον αποτέτοιο – Κατσαρίδη, Κατσαδιάρη, Κατσιδιάρη; – του έκαναν τεστ DNA; Φυσιογνωμικά – κατά Lombroso – δεν θα τον έλεγες αριανό, αλλά και πάλι χρειάζονται γενετικές αναλύσεις (DNA mapping). Είναι πολυέξοδες, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση