GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 30-50 δισ. δολ. το κόστος από τον τυφώνα Σάντι

Παρότι οι πραγματικές επιπτώσεις του τυφώνα Σάντι είναι ακόμη άγνωστες και το συνολικό κόστος τους δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα, οι ...

Παρότι οι πραγματικές επιπτώσεις του τυφώνα Σάντι είναι ακόμη άγνωστες και το συνολικό κόστος τους δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα, οι αναλυτές εκτιμούν ότι το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί περίπου στα 30-50 δισ. δολάρια.
Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι επειδή είναι ακόμη νωρίς για τελικές εκτιμήσεις, ενδεχομένως το ποσό αυτό να αυξηθεί, καθώς οι επιπτώσεις θα γίνονται περισσότερο εμφανείς.
Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, η μοναδικότητα του τυφώνα – το καταστροφικό κύμα θύελλας και η μεγάλη και πυκνοκατοικημένη περιοχή που έπληξε, αντιπροσωπεύοντας περίπου το ένα τέταρτο της οικονομικής δραστηριότητας των ΗΠΑ – εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν τα συνηθισμένα μοντέλα των οικονομολόγων επαρκούν για να υπολογιστούν οι ζημιές και να αντικατοπτρίζουν πλήρως το κόστος του τυφώνα Σάντι.

1 σχόλιο

  1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση