GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατασχέθηκαν 320 κιλά ακατάλληλων κρεάτων...

Μεγάλη ποσότητα ακατάλληλων κρεάτων εντόπισαν και κατέστρεψαν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια. Πρόκειται για 320 κιλά κρεάτων, που κ...


Μεγάλη ποσότητα ακατάλληλων κρεάτων εντόπισαν και κατέστρεψαν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια. Πρόκειται για 320 κιλά κρεάτων, που κατασχέθηκαν σε κρεοπωλείο στα όρια του δήμου Νίκαιας.
Η σχετική έκθεση της κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ παράλληλα κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή και διοικητικών κυρώσεων, αναφέρει το ΑΠΕ.
«Στόχος μας παραμένει η προστασία των καταναλωτών αλλά και η στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, με την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται πλήρως με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και η οικονομική κρίση να μην επηρεάσει την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Γ. Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση