GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμωρήθηκα για 4 τυρόπιτες κι αναμένω την τιμωρία όσων κλέβουν δις!

 ”Άμεμπτος Εφοριακός με εξειδίκευση στη πάταξη (με παραδειγματικές τιμωρίες) των φοροδιαφυγών εως 10 ευρώ.” Σε επαγγελματικό φορτηγό, ...

 ”Άμεμπτος Εφοριακός με εξειδίκευση στη πάταξη (με παραδειγματικές τιμωρίες) των φοροδιαφυγών εως 10 ευρώ.”
Σε επαγγελματικό φορτηγό, φορτωμένο κοντά 650 kgr αρτοπαρασκευάσματα, με τιμολόγια όλα νόμιμα, βρήκαν 4 (!!!) τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση. Αφού με έστειλαν από τον Άννα στον Καϊάφα, στο τέλος έφαγα τόση ειρωνεία και ύβρη από τον προϊστάμενο της ΔΟΥ που μ’ έδιωξε από το γραφείο του, μ’ ένα υφάκι ειρωνικό και με τα εξής λόγια «Αφού είστε παράνομος κύριε θα πληρώσετε. Τι το περάσατε εδώ;».
Αποτέλεσμα του φρικιαστικού και αποτρόπαιου εγκλήματος έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, πρόστιμo 800 ευρώ, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.
Σε επαγγελματικό φορτηγό, φορτωμένο με τιμολόγια όλα νόμιμα, κοντά 650 kgr αρτοπαρασκευάσματα, βρήκαν 4 (!!!) τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση. Αφού με έστειλαν από τον Άννα στον Καϊάφα, στο τέλος έφαγα τόση ειρωνεία και ύβρη από τον προϊστάμενο της ΔΟΥ που μ’ έδιωξε, παρόλο που του μιλούσα πολύ ήρεμα κι απλά (λόγω χαρακτήρος περισσότερο) από το γραφείο του, μ’ ένα υφάκι ειρωνικό και με τα εξής λόγια «Αφού είστε παράνομος κύριε θα πληρώσετε. Τι το περάσατε εδώ;».
Αποτέλεσμα του φρικιαστικού και αποτρόπαιου εγκλήματος έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, πρόστιμo 800 ευρώ, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.
Δείτε την απόφαση:…
Συνυπολογιζόμενου του γεγονότος ότι καθημερινά πράττω κινήσεις σε 10-12 άλλα μαγαζιά με τζίρο 500-850 ευρώ, φανταστείτε τί ζημιά μου προκαλούν οι εν λόγω αρμόδιοι για 4 τυρόπιτες!!!
Τιμωρήθηκα σκληρά για 4 τυρόπιτες κι αναρωτιέμαι πόσο σκληρά θα τιμωρηθούν όσοι κλέβουν δις! ΑΝ ποτέ τιμωρηθούν…
Ν. Φ.
About these ads

5 σχόλια

  1. ΔΙΚΑΙΕ ...ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ......ΕΣΥ
    ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....?
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΤΕ 9.999.999 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ....
    Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.....ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΠΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΣΑΝ ΕΞΟΔΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ....ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΗΡΥΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 07:11 η λογική σου ειναι δημοσιοϋπαλληλική και πασοκική και φασιστική.Συγκρίνονται οι τυρόπιτες με τις μίζες των εξοπλισμών;Μόνο αρρωστημένα μυαλά σκέπτονται ετσι.Τα ισοπέδωσες ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΙΤΕ ΔΙΣ ,ΕΙΤΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΕΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΡΩΤΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΜΠΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση