GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύδωρας: Άμα δεν το κουλάρετε με τη Χρυσή Αυγή θα τους πάτε στο… 40%

Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Απευθυνόμενος στους δημοσ...


Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους ζήτησε να ….κουλάρουν!
Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Πολύδωρας είπε πως «άμα δεν το κουλάρετε θα τους πάτε στο 40%. Το πολιτικό σύστημα σύρεται από τα media, τα media αυτοσχεδιάζουν με τη Βαϊμάρη και το κλίμα γίνεται εκρηκτικό» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.
Επιπλέον ο Βύρων εμφανίζεται ανήσυχος για την αυξανόμενη βία που ασκούν μέσα από την δράση του οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πιστεύει σύμφωνα με το parapolitika.gr, ότι αυτή η βία και η ένταση θα κορυφωθεί και μέσα στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα και του προϋπολογισμού…!

2 σχόλια

  1. Έρχεται ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί αύριο στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα που με τα νέα μέτρα βάζει ταφόπλακα στον Ελληνισμό ! Πόσοι θα αντέξουν ; Πόσα παιδιά θα αντέξουν αυτή την σκληρή λιτότητα και τους μισθούς πείνας και τους αβάσταχτους φόρους ! Ντροπή του ! Ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον περιφρονήσει ! Αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ. ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 40%. ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΣΚΑΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση