GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη 44χρονης στην Πάτρα για χρέη στο Δημόσιο

Μία 44χρονη συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, το ύψος των οφειλών της 44χρονης ανέ...


Μία 44χρονη συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, το ύψος των οφειλών της 44χρονης ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 389.042,34 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν τις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».

1 σχόλιο

  1. Νεα αθλητισμου

    Αποκαλυψη

    Οι εκλογες ΣΕΓΑΣ στην Ερετρια 29-9-2012 ειναι παρανομες γιατι ειχε προσφυγει ο δρ Κουτσουκος και σωματεια, στο Πρωτοδικειο στις 28-9-2012 και η υποθεση εκρεμοδικουσε ως τις 1-10-2012 ωσπου βγηκε η αποφαση..

    Με νεα προσφυγη που δικαζεται 6-2-12 οριζεται προσωρινη διοικηση στον ΣΕΓΑΣ και παμε σε νεες εκλογες!

    Με μηνυση του δρ Κουτσουκου, κατα του ΣΣΕΓΑΣ στον εισαγγλεα κ. Γρηγοριο Πεπονη για διαφθορα εχουν ηδη αρχισει ανακρισεις απο την 30η ανακριτρια!

    Ο κ. Σεβαστης Βασιλης ειναι στην λιστα των 35 του ΣΔΟΕ οπως ηδη εχει ανακοινωθει

    ο κ. Ιωαννιδης Γιαννης εδινε εκαατομυρια σε καποιον που ηταν στην λιστα του ΣΔΟΕ!!!

    Στις 4-9-2012 ο κ. Ιωαννδης Ιωαννης εν γνωσει του οτι ο κ,. Σεβαστης ειναι στην λιστα ΣΔΟΕ τοπυ εδωσε και αλλα 2 εκατομυρια, αλλα ευτυχως μα αναφορα του δρ Κουτσουκου δεν εκταμιευτηκαν!

    Επισης με αναφορα του δρ Κουτσουκου στον Υπουργο Παιδειας κ. Αρβανιτοπουλο Κων/νο, και Παπαθεοδωρου Θεοδωρο, που ειναι ηθικα ατομα, δεν απασπαστηκαν παρανομα, οπως γινοτανε οι 15 γυμναστες δημοσιων σχολειων στον ΣΕΓΑΣ, δηλ. σε ενα σωματειο πηγαιναν δημοσιοι υπαλληλοι!

    Τελος ο "Μαραθωνιος" ειναι κομπινα, γιατι οι πολίτες που συμμετεχουν πληρωνουν 90 ευρω!!!! γιατι δεν υπαρχει στον απολογισμο ΣΕΓΑΣ και πιθανα τον κανουν ιδιωτες για την ¨κονομα"!

    Επισης οι του ΣΕΓΑΣ απειλουν και εκβιαζουν οσους θελουν διαφανεια, αλλα τους παρακολουθουν οι εισαγγελεις, γιατι τα "κολπα" τελος!

    Κυριε Ιωαννιδη Γιαννη βαλτε νεα διοικηση στον ΣΕΓΑΣ ή παραιτηθείτε λενε οι πολιτες!

    Καλουμε τους αθλητες, τα σωματεια και τους πολιτες να μην φοβουνται την "παρα-αθλητικη μαφια" που θα παει φυλακη!
    Καντε τους μηνυσεις και αναφορες! Η Δικαιοσυνη ειναι μαζι μας!

    Φιλικα
    Αθλητες δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση