GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστικές επαφές για να σβήσουν χρέος 50 δισ. ευρώ

Σε ασκήσεις υψηλής μαγειρικής τέχνης επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες καγκελαρία, γενική διεύθυνση οικονομικών και τεχνικές υπηρεσίες τ...

Σε ασκήσεις υψηλής μαγειρικής τέχνης επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες καγκελαρία, γενική διεύθυνση οικονομικών και τεχνικές υπηρεσίες του ΔΝΤ. Η εξίσωση του χρέους δεν βγαίνει και υπό την απειλή της αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, Κριστίν Λαγκάρντ και Άγκελα Μέρκελ έχουν εμπλακεί στην πλέον δύσκολη πολιτικο – οικονομική διαπραγμάτευση των τελευταίων ετών.
Η Α. Μέρκελ, διαμηνύει μάλιστα στην Ουάσιγκτον πως η Γερμανία και η Ε.Ε. έκαναν το παν για να εξασφαλίσουν μια ήρεμη προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ, συνεπώς κατά τον ίδιο τρόπο απαιτεί από τις ΗΠΑ να διασφαλίσουν μια ήρεμη προεκλογική περίοδο για τη Γερμανία.
Παρομοίως, απορρίπτεται η περίπτωση η ΕΚΤ να δεχθεί απώλειες επί των ελληνικών τίτλων που κατέχει, καθώς, η γνωμάτευση των νομικών υπηρεσιών της Τράπεζας και της Ένωσης για τις επιπλοκές που θα είχε μια τέτοια κίνηση βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας, είναι απαγορευτικές.
Συνεπώς, όπως αναφέρει η Real News, οι εταίροι, η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το Ταμείο πρέπει να «κατασκευάσουν» μία έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους που «θα αντέχει στις κριτικές των μελών του ΔΝΤ και των αγορών τουλάχιστον για ένα έτος» μεταφέρει στην εφημερίδα κοινοτική πηγή, που έχει γνώση των συζητήσεων μεταξύ Ταμείου και Γερμανίας.
«Τουλάχιστον 30 δισ. ευρώ αλλά ιδανικά 50 πρέπει να βγουν από την εξίσωση του ελληνικού δημόσιου χρέους μέχρι το 2020», επιβεβαιώνει πηγή του Ταμείου.

1 σχόλιο

  1. Κόμμα με Άδωνη, Βορίδη, Αννούλα, Πάγκαλο και Λοβέρδο του ΕΟΠΠΥ ( με τον οποίο όλοι οι Έλληνες δεν βρίσκουν γιατρό και πληρώνουν εξετάσεις και φάρμακα ), μαζί με τα απομεινάρια της ΠΟΛΑΝ ( γιατί οι παραδοσιακοί ΝΔημοκράτες, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΔΑΠΙΤΕΣ, ΔΑΚΙτες φεύγουν μαζικά και υποβάλλουν παραιτήσεις ),θα λάβει ένα ξεγυρισμένο 5 έως 10% !!!
    Να δω τα μούτρα του Βενιζέλου, όταν θα του φέρει ο Αντωνάκης τον Λοβέρδο και την Αννούλα θριαμβευτές υπουργούς στο νέο σχήμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση