GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοχλημένοι στο ΠAΣΟΚ από το 5,5%...

Βαθύτατα ενοχλημένη εμφανίζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν ότι η εκλογική επιρροή του κόμματος έχει πέσει σ...

Βαθύτατα ενοχλημένη εμφανίζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν ότι η εκλογική επιρροή του κόμματος έχει πέσει στο ναδίρ καθιστώντας τον άλλοτε κραταιό κυβερνητικό κόμμα σε ουραγό, με μόλις 5,5%.
Κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους αμφισβητούσαν τη δημοσκόπηση της VPRC σημειώνοντας χαρακτηριστικά. Με βάση αυτή τη δημοσκόπηση τη χώρα κυβερνά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, «Οσο ισχύει αυτό, άλλο τόσο ισχύει το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει 5,5%».
Δεν έκρυβαν μάλιστα και την ενόχλησή τους για την -όπως έλεγαν- συστηματική προσπάθεια της συγκεκριμένης εταιρείας να εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ υπό διάλυση μιλώντας για τις στενές σχέσεις που διατηρεί ο βασικός μέτοχος της VPRC Γιώργος Βερναρδάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.
Παρ’ όλα αυτά τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν μπορεί παρά να προκαλούν πονοκέφαλο και αναταραχή στο στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ καθώς και προβληματισμό σε βουλευτές οι οποίοι θα κληθούν σε λίγες ημέρες να ψηφίσουν και νέα επώδυνα μέτρα μέσα από το Μνημόνιο 3.
Ειδικά μάλιστα όταν οι ίδιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα άλλα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Αριστερά, ξεπερνούν χωρίς αντίστοιχες τεράστιες απώλειες από την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της κυβερνητικής τους διαδρομής.
Για το θέμα αυτό, στελέχη της Ιπποκράτους εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανορθόδοξου πολέμου και δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη: Τόσο από τη Ν.Δ., η οποία αρνείται να αναγνωρίσει το παραμικρό θετικό στο έργο των προηγούμενων 2,5 χρόνων στα δημοσιονομικά μεγέθη αλλά και από τη ΔΗ.ΜΑΡ. της οποίας η Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέθεσε ερώτηση για τις λίστες με αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Χαρακτηριστική ήταν η χθεσινή τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης στο ΠΑΣΟΚ. Είπε ότι ότι ορισμένοι χρησιμοποίησαν ακόμα και τη λίστα Λαγκάρντ για να του επιτεθούν προσωπικά.
Η ΝΔ πιστεύει, πρόσθεσε, ότι αν συρρικνωθεί το ΠΑΣΟΚ θα σωθεί η ίδια. Και προέβλεψε: «Θα πάθει χειρότερα, όπως και η ΔΗΜΑΡ».
kafeneio-gr.blogspot.com

8 σχόλια

  1. κακό ψόφο στο ΠΑΣΟΚ εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΜΕΣΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΑ.

    Η ΝΔ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακομα και οι γεροι που σας ψηφισανε,
    τωρα θα σας μαυρισουν βρωμιαρηδες κλεφταραδες πασοκοι,δουλαρες των αφεντικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω, ενωμενο δυνατο, κουφαλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.
    "ΠΑΠΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"..... ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρειτε κανα καφενειο ρε πουλημενοι,να τα λετε με τους αλλους πυροβολημενους της δημαρ..
    βουλη δεν θα ξαναδειτε λαμογια..
    αν θελαμε δεξια,θα την ψηφιζαμε..
    εσεις τι ακριβως εισαστε εκτος απο το προφανες μαξιλαρακι των δεξιων?
    ΨΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.5% ?? πολύ ειναι πάρα πολύ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΤΡΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΙΤΖ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 5,5% ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού έχετε την λέπρα τον αρχιπροδοταρο τον Εφιάλτη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ξανακάνει βουλευτή αντι να το στειλετε στη φυλακή θα πεσετε κατω απο το 3% για να μπορέσουμε να τον στείλουμε, αν δεν το σκασει με το Αμερικάνικο διαβατήριο, στη φυλακή.

    Ψηφιστε αρση της ΑΣΥΛΙΑΣ του Παπανδρέου και τότε ισως θεωρηθει ότι ζητάτε συγνώμη και ισως ξαναβγητε στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση