GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 56 νεκροί στη Μιανμάρ

  Τουλάχιστον 56 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα σε μέλη της εθνότητας των βουδιστών ραχίν και των μ...

 
 Τουλάχιστον 56 νεκροί στη Μιανμάρ
Τουλάχιστον 56 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα σε μέλη της εθνότητας των βουδιστών ραχίν και των μουσουλμάνων ροχίνγκιας στη δυτική Μιανμάρ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των τοπικών αρχών. Ένας άλλος αξιωματούχος έκανε λόγο για 67 νεκρούς.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στις συγκρούσεις αυτές έχασαν τη ζωή τους 25 άνδρες και 31 γυναίκες από τις δυο κοινότητες, ενώ πυρπολήθηκαν περίπου 2.000 σπίτια.
Μετά από μερικές εβδομάδες ηρεμίας οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές επανελήφθησαν την Κυριακή σε πολλές κοινότητας του κρατιδίου Ραχίν.
Από την έναρξη της θρησκευτικής βίας, τον Ιούνιο, συνολικά 150 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, βάσει επίσημων στοιχείων, τα οποία, σύμφωνα με πολλές οργανώσεις, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση