GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτόκιο 5% για επαναπατρισμό κεφαλαίων

Επιτόκιο 5% προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αποκλειστικά σε εκείνους τους ιδιώτες που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που «φυγάδε...


Επιτόκιο 5% προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αποκλειστικά σε εκείνους τους ιδιώτες που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που «φυγάδευσαν» σε τράπεζες του εξωτερικού.
Επιτόκιο 5% προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αποκλειστικά σε εκείνους τους ιδιώτες που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που «φυγάδευσαν» σε τράπεζες του εξωτερικού. Πρόκειται για τη νέα προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Capital Return, με διάρκεια 12 μηνών, στην οποία μπορούν να κατατεθούν χρήματα που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Το προϊόν απευθύνεται σε εκείνους που ρευστοποιούν επενδύσεις στο εξωτερικό και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα. Και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι ο καταθέτης έχει το κεφάλαιό του διαθέσιμο κάθε στιγμή, αφού το προϊόν προσφέρει τη δυνατότητα ολικής ανάληψης, όποτε το θελήσει ο δικαιούχος χωρίς ποινή και χωρίς περιορισμούς.
Σταθερό
Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος Emporiki Capital Return είναι το επιτόκιο 5%, που παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Και ακόμα η μηνιαία καταβολή των τόκων σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής του καταθέτη στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης έχει οριστεί στις 100.000 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο ανώτατο όριο.
Την ίδια ώρα, τα επιτόκια στις καταθέσεις προθεσμίας -τρίμηνης διάρκειας- διατηρούνται στα επίπεδα του 4,5%, ενώ δεν λείπουν και οι προσφορές, με κλιμακούμενα επιτόκια που διαμορφώνονται για την τελευταία περίοδο της κατάθεσης και στο 6%. Επίσης «ζωηρή» είναι η ζήτηση για προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 30 ημερών, κατηγορία στην οποία προσφέρονται επιτόκια έως 4,7%.

1 σχόλιο

  1. Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης, από τους πολύτεκνους που διαμαρτύρτονται για την περικοπή των επιδομάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    Οταν οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων οικογενειών του ζήτησαν να μην ψηφίσει το μέτρο, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι ένα άρθρο σε ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να καταψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση