GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

61χρονη έφερε στη ζωή δίδυμα!

Μια 61χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έφερε στη ζωή δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι...


Μια 61χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έφερε στη ζωή δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων, G1. Τα μωρά, τα οποία πρόκειται να ονομαστούν Σοφία και Ρομπέρτo γεννήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλινική της πόλης Σάντος, λίγα χιλιόμετρα μακρυά από Σάο Πάολο.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα, στις 31 εβδομάδες κύησης, ενώ το βάρος τους δεν ξεπερνούσε τα 900 γραμμάρια το καθένα. Σύμφωνα με το G1, κανένα από τα δύο μωρά δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο γυναικολόγος που έφερε στη ζωή τα δίδυμα δήλωσε ότι η μητέρα, η Αντονία Λετίσια Άστι 61 ετών και ο σύζυγός της 55 ετών, είχαν προσπαθήσει παλαιότερα τρεις φορές να κάνουν παιδιά μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, είχαν όμως απογοητευτεί. Αυτή τη φορά, κατέφυγαν στη γονιμοποίηση με σπέρμα που είχε καταψυχθεί.
"Είμαι πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπορώ να ζήσω το όνειρο της μητρότητας. Ευχαριστώ τον Θεό και τον γιατρό μου", δήλωσε συγκινημένη η γυναίκα, η οποία δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ηλικία της δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανατροφή των διδύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση