GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππούς στη Κρήτη στα 99 χρόνια του δεν λέει όχι σε γυναίκα «αρκεί να είναι καθαρή»...

Είναι 99 χρονών και σύμφωνα με δήλωση του ιδίου έχει ακόμα σεξουαλικές ορμές! Και αν αυτό για μερικούς ακούγεται υπερβολικο, γα τους ...

Είναι 99 χρονών και σύμφωνα με δήλωση του ιδίου έχει ακόμα σεξουαλικές ορμές!
Και αν αυτό για μερικούς ακούγεται υπερβολικο, γα τους συγχωριανούς του και για αυτούς που τον γνωρίζουν πολύ καλά δεν είναι καθόλου παράξενο.
Πρόκειται για τον Παύλο Κακουλάκη που εθεάθη στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Μορονίου κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 2ου διαγωνισμού πρέφας να πίνει το κρασάκι του και να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου ρωτήθηκε αν έχει ακόμα…όρεξη για σεξ.
« Να σου πω παιδί μου άνδρες είμαστε … Αν βρεθεί βέβαια καμιά γυναίκα το πρώτο πράμα που ξανοίγω είναι να είναι καθαρή…μην πάθουμε δα και στα γερατιά μας καμιά βλεννόρροια» .
-Περάσανε γρήγορα τα 100 χρόνια θείε Παύλο ;
-«Πολύ γρήγορα παιδί μου …στο πίτερο , η ζωή είναι σαν μια αυλακιά… Πότε πότε βέβαια πρέπει να ξανοίγουμε και λίγο πίσω μας για να δούμε που στράβωσε…» , δήλωσε με περισσή σοφία και σιγουριά.
Σύμφωνα με τους συγχωριανούς του ο κυρ Παύλος απέφευγε τις καταχρήσεις στη ζωή του ενώ πίνει πολλά βότανα και τουλάχιστον δύο ρακές και ένα κρασί κάθε μέρα. Πολλές φορές αναπολεί τα παλιά ενώ καυχιέται για την περιουσία που κατάφερε να αποκτήσει . « Τη ζωή τη πέρασα πρώτος στη δουλειά , πρώτος στο γλέντι και πρώτος στη παρέα … δεν είχα μια πατουχιά χωράφι και δημιουργήθηκα από το μηδέν , δούλεψα πολύ στη ζωή μου κυρίως στην οικοδομή και κατάφερα να κάνω πολλές αγορές . Σήμερα έχω αποκτήσει αρκετή περιουσία που φτάνει να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μου» , δήλωσε με καμάρι.
ΠΗΓΗ: rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση