GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Al Jazeera «κόβει» γυμνόστηθη ακτιβίστρια στον αέρα

Η Iνα Σεφτσένκο έβγαλε τη μπλούζα της κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης «Καλύτερα γυμνή παρά με μπούρκα», δήλωσε η ακ...

Η Iνα Σεφτσένκο έβγαλε τη μπλούζα της κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης
«Καλύτερα γυμνή παρά με μπούρκα», δήλωσε η ακτιβίστρια Iνα Σεφτσένκο (φωτ.αρχείου)
 
Αναστάτωση προκλήθηκε στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera, όταν μέλος της οργάνωσης για τα γυναικεία δικαιώματα FEMEN έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε γυμνή στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης.
Η δημοσιογράφος ρώτησε την ακτιβίστρια Iνα Σεφτσένκο αν υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι καλύτερα γυμνές παρά με μπούρκα.
Τότε η Σεφτσένκο άρχισε να λέει ότι τα ρούχα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες σε αραβικές χώρες δεν είναι γυναικεία, αλλά ανδρικά, που τα φορούν και οι γυναίκες.
Συνέχισε λέγοντας πως όταν μιλάμε για την ελευθερία της γυναίκας, πάντα στο επίκεντρο μπαίνει το γυναικείο σώμα, και εκείνη τη στιγμή άρχισε να βγάζει την μπλούζα της.
Αμέσως η κάμερα έφυγε από πάνω της και γύρισε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία εξήγησε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ανέμενε κάτι τέτοιο και ήταν προετοιμασμένο, γι’ αυτό και της άφησαν ανοικτό μόνο τον ήχο.
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση