GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και επίσημα στην Alpha Bank η Εμπορική. Οι επίσημες ανακοινώσεις

Με σημερινές τους ανακοινώσεις η Alpha Bank και η Credit Agricole ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε αποκλειστικές συνομιλίες για την πώληση...

Με σημερινές τους ανακοινώσεις η Alpha Bank και η Credit Agricole ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε αποκλειστικές συνομιλίες για την πώληση της Εμπορικής.
Η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2012 .
Η Credit Agricole θα πρέπει να ενισχύσει το νέο σχήμα Alpha – Εμπορικής με 700 εκατ. ευρώ, πλέον των 2,3 δισ. ευρώ που έχει μεταβιβάσει ήδη στην Εμπορική έναντι μελλοντικής αύξησης. Εξ αυτών τα 550 εκατ. ευρώ θα μπουν στην Εμπορική μέχρι το τέλος του έτους και την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου στην Alpha έναντι συμβολικού τιμήματος 1 ευρώ.
Με το υπόλοιπο ποσό (150 εκατ. ευρώ) η Credit Agricole θα αγοράσει μετατρέψιμες ομολογίες που θα εκδώσει η Alpha Bank, αφού όμως ολοκληρωθεί η απορρόφηση της Εμπορικής από την Alpha.
Οι ανακοινώσεις (κλικ για μεγέθυνση):

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση