GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προετοιμάζονται οι Anonymous σε περίπτωση που πέσουν τα δίκτυα

Στη σελίδα των Anonymous – #OpGreece στο Facebook αναφέρεται ότι υπάρχει κίνδυνος black out στο Διαδίκτυο στις περιοχές όπου θα κινη...

Στη σελίδα των Anonymous – #OpGreece στο Facebook αναφέρεται ότι υπάρχει κίνδυνος black out στο Διαδίκτυο στις περιοχές όπου θα κινηθεί η Άνγκελα Μέρκελ και ζητούν από τους «τεχνολογικά ευαισθητοποιημένους πολίτες να επαγρυπνούν». Παράλληλα προτρέπουν όσους μένουν στο κέντρο να έχουν «ανοιχτά» WiFi, δηλαδή να μην απαιτείται κωδικός, γιατί ενδέχεται οι αρχές να ρίξουν το 3G σήμα για να καθυστερούν οι φωτογραφίες από Αθήνα.
Στο προφίλ των Ελλήνων Anonymous στο Facebook, υπάρχει λίστα με συνδέσεις σε Dial-Up γραμμές σε περίπτωση που κοπεί εντελώς η πρόσβαση στο Internet.
Σημειώνεται ότι η ίδια τακτική είχε χρησιμοποιηθεί από Anonymous σε Αίγυπτο και Τυνησία προκειμένου να παραμείνει «ανοιχτό» το Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση