GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bρισκόμαστε μπροστά σε πολιτικό αδιέξοδο...

Γράφει ο Δευκαλίωνας. http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Όλα τα πραγματικά γεγονότα τρέχουν όπως ακριβώς τα προβλέψαμε. Διεξά...

Γράφει ο Δευκαλίωνας.
Όλα τα πραγματικά γεγονότα τρέχουν όπως ακριβώς τα προβλέψαμε. Διεξάγεται μία σύνοδος κορυφής της ΕΕ στην οποία δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική εξέλιξη στο Ελληνικό Πρόβλημα.
Στην Ελλάδα η λαϊκή οργή ξεχειλίζει, αλλά οι ανίκανες και εν πολλοίς τυχοδιωκτικές ηγεσίες της...
αριστεράς δεν καταλαβαίνουν το αστικό και συνάμα εθνικό αδιέξοδο. Έτσι, είτε αρνούνται εργασθούν με τις υγιείς αστικές δυνάμεις για την σύμπτυξη και ανάπτυξη ενός Πατριωτικού-Δημοκρατικού μετώπου, είτε προσπαθούν να καταλάβουν για τυχοδιωκτικούς και καθαρά προσωποπαγείς λόγους την κυβερνητική εξουσία.
Ταυτόχρονα στον αστικό κόσμο παρ’ ότι συντελούνται σημαντικές διεργασίες δεν έχει γίνει ακόμα εμφανής μία δυναμική Πατριωτική-Δημοκρατική προοπτική. Ίσως το κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” να είναι τελικά η λύση. Αλλά είναι ακόμα νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο.
Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά σε πολιτικό αδιέξοδο. Ο μεν αντιμνημονιακός χώρος δεν έχει βρει ακόμα τον ορθό προσανατολισμό του, το δε μνημονιακό στρατόπεδο είναι σταθερά προσανατολισμένο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ξένων δανειστών.
Άρα οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη προκύψει, θα έρθει από το εξωτερικό. Και γι’ αυτή την χρονική συγκυρία από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και στην Ελλάδα… Δεξιοί, Κεντρώοι και Αριστεροί περιμένουν τον αγρότη της Αλαμπάμα!

1 σχόλιο

  1. σιγα τα καλσον ρε αριστερουδια..
    σας τα παιρνουμε ολα ρε αδερφαρες..
    μνημονιο μεχρι θανατου για τα φτωχομουνα..
    σταρχιδια μας οι συγκεντρωσεις σας,
    που δεν παταει κανενας..
    σταρχιδια μας εσεις,τα βρωμοπαιδα σας,ο τσιπρας σας,η κυβερνηση που θα κανετε..
    αυτα που χασατε τωρα,δεν θα τα ξαναπαρετε ποτε πισω..
    δουλικα θα μεινετε,στον πατο της κοινωνιας,ακομα και με τσιπρα πρωθυπουργο..
    σε κανα δυο χρονια θα σουρθειτε και θα μας παρακαλατε να σας κυβερνησουμε παλι..
    μαλακες αριστεροι,ηρθε το τελος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση