GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο συνέδριο της Barclays για τις αναπτυσσόμενες χώρες ο Γ. Παπανδρέου

Στο συνέδριο της Barclays για τις αναπτυσσόμενες χώρες, το οποίο πραγματοποιείται στο Τόκιο σήμερα και αύριο παίρνει μέρος ο πρώην πρω...

Στο συνέδριο της Barclays για τις αναπτυσσόμενες χώρες, το οποίο πραγματοποιείται στο Τόκιο σήμερα και αύριο παίρνει μέρος ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Στο περιθώριο του συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιείται στην Ιαπωνική πρωτεύουσα με αφορμή την Ετήσια Σύνοδο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών φορέων και παράγοντες των αγορών, μεταξύ των οποίων, τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, Mats Karlsson και τον επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ, Olivier Blanchard.

3 σχόλια

  1. Αν ακούσατε τα ληγμένα τρόφιμα δεν θα τα πετούν από ΟΛΗΗΗΗ την Ευρώπη θα τα φέρνουν οι -ΠΟΥΣΤΟΕΜΠΟΡΟΙ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΓΚΕΤ της Ελλάδος πιο φτηνά!!!

    Ποιος ρε γαμώ το μουνί των μανάδων όλων σας σκεφτικέ να πριμοδότηση την γαστρεντερίτιδα στην Ελλάδα!!!! .. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΦΕΤ για αυτά ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ;

    Ακούστε καραγκιόζηδες Ελληνες πολιτικάντηδες, ήλθε η ώρα να πέσετε νεκροί μερικοί ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ..

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ -ΌΛΩΝ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Coca Cola πάει Ελβετία και η ΦΑΓΕ Λουξεμβούργο ”

    Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 17:02
    Οι «πατριώτες» Έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό. Οι «πατριώτες» εφοπλιστές, - ναι εκείνοι οι οποίοι προκλητικά έλεγαν στον Αλέξη Τσίπρα «ψάξε να μας βρεις για να μας φορολογήσεις» - δεν θέλουν να πληρώνουν φόρους.

    Και ο ελληνικός λαός πληρώνει την διεθνή κρίση του καπιταλισμού, ο οποίος δεν έχει σύνορα.

    Ποια είναι το μήνυμα, που αργά ή γρήγορα θα στείλουν οι ξένοι επιχειρηματικοί και επενδυτικοί κύκλοι; «Εδώ δεν κάθονται οι δικές σας επιχειρήσεις στη χώρα, θέλετε να έρθουμε και να επενδύσουμε εμείς;».

    Πρώτη η ΦΑΓΕ, επέλεξε να μεταφέρει την έδρα της από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο. Ακολούθως η κερδοφόρα Coca Cola 3Ε σχεδιάζει να μεταφερθεί στην Ελβετία και διαπραγματεύεται τη μετοχή της στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

    Η Coca-Cola Hellenic ανακοίνωσε την εισαγωγή της στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και την επικείμενη συμμετοχή της στο δείκτη FTSE 100, μέσω της ανταλλαγής μετοχών μεταξύ της Coca-Cola Hellenic και της Coca-Cola HBC AG. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφασίζει επίσης ότι είναι συμφέροντες για την ίδια και το σύνολο των κατόχων των μετοχών και των ADSs της Coca-Cola Hellenic οι όροι της δημόσιας πρότασης ανταλλαγής. Η Coca-Cola HBC AG θα αποτελεί πλέον τη νέα μητρική εταιρεία του Ομίλου, με έδρα την Ελβετία, με παράλληλη εισαγωγή στο ΧΑ και στο NYSE μέσω ADSs.

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊΤΕ ΡΕΕΕΕΕ, ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΈ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιμοποιούν την πώληση ληγμένων τροφίμων!

    νακοινώθηκε χτες από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας η «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης / Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ)», στους οποίους συνοψίζεται το «πνεύμα»... «εκσυγχρονισμού» των μέχρι σήμερα διατάξεων.

    Κραυγαλέα είναι η διάταξη των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ με την οποία «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

    Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες. Ακόμη, «την αποκλειστική ευθύνη, στις περιπτώσεις αυτές, για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής», βλέπε ο επιχειρηματίας!

    ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΆΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΩ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση