GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Δείτε UFO πάνω από την Αττική

Τα παράξενα αντικείμενα που εμφανίζονται πάνω από την Αθήνα το τελευταίο καιρό και ακολουθούν μία διαδρομή από τον Υμηττό έως το...


Τα παράξενα αντικείμενα που εμφανίζονται πάνω από την Αθήνα το τελευταίο καιρό και ακολουθούν μία διαδρομή από τον Υμηττό έως το Φάληρο, επανεμφανίστηκαν στις 24/9.
Οι δύο μαρτυρίες που ήρθαν εκείνη τη μέρα στην ιστοσελίδα μας UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community), από τον Σπύρο και τον Αντρέα. ανέφεραν: »Σήμερα τα είδα και εγώ από το σπίτι μου, προς τον Υμηττό.
Ήταν δύο και όπως τις προηγούμενες φορές το χαρακτηριστικό τους ήταν ότι άλλαζαν χρώματα. Τα χρώματα τους εναλλάσσονταν κόκκινο-μπλε και σε κάποιες φάσεις έσβηναν τελείως. Σε κάποιο διάστημα έμεναν ακίνητα, ενώ είχαν πορεία οριζόντια και κάθετα.»
«Στις 24/9 η γυναίκα μου είδε πολύχρωμα περίεργα φώτα (πορτοκαλί, μπλε, κόκκινα κλπ.)προερχόμενα από την περιοχή του Υμηττού, σίγουρα όχι από αεροπλάνο, ενώ εκείνη βρισκόταν στο Παλιό Φάληρο.»
Λίγες μέρες μετά, ακόμα ένας μάρτυρας που ερευνούσε την συγκεκριμένη θέαση συμπλήρωσε την καταγραφή, λέγοντας: »Πρόλαβα να τα παρατηρήσω με το τηλεσκόπιο μου, από το μπαλκόνι μου στο Μπραχάμι. Αποτελούνταν από πολλά φωτάκια στη σειρά και φαινόταν σαν να πετούσαν, οριζόντια και κάθετα, πάνω από το Π.Φάληρο. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έμοιαζαν να προσγειώνονται μέσα στα κτίρια και αργότερα να ξαναπαίρνουν ύψος.»
Εκείνες τις μέρες εκτός από τις νέες αναφορές, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και δύο καταγραφές βίντεο από τις 4 & 7/9 που αφορούν τις αρχικές μαρτυρίες. Απολαύστε τα παρακάτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση