GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόμνει: Όχι σε νομοθεσία για την άμβλωση

Ο αμερικανός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε χθες ότι αν εκλεγεί δεν έχει σκοπό να περάσει κάποια συγκεκ...

Ο αμερικανός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε χθες ότι αν εκλεγεί δεν έχει σκοπό να περάσει κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, η οποία θα αφορά στην άμβλωση.
«Δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που αφορά στην άμβλωση, που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της ατζέντας μου», δήλωσε ο Ρόμνεϊ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ο υποψήφιος πρόεδρος, προσπαθεί με αυτή του την κίνηση να προσεγγίσει τις γυναίκες ψηφοφόρους, πριν τη μεγάλη εκλογική μάχη στις 6 Νοεμβρίου.
Εις απάντηση των δηλώσεων του Ρόμνεϊ, η πλευρά των Δημοκρατικών έσπευσε να σχολιάσει μέσω της εκπροσώπου της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα, Λιζ Σμίθ, λέγοντας ότι «προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι διατεθειμένος να εμπλέξει την πολιτική σε τόσο σοβαρά ζητήματα, όσο είναι η άμβλωση».

2 σχόλια

  1. Αφού έχουν λύσει όλα τα προβλήματα. Εδώ και 40 χρόνια παλεύουν με την άμβλωση. Ούστ βρε γκώνια. Αφου δεν μπορείτε να κατατάξετε την άμβλωση πώς θέλετε να κυβερνάτε τον κόσμο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλά είστε καλοί να σκοτώνετε τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση