GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με την απαγόρευση των συγκεντρώσεων»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για απαγόρευση κάθε δ...

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για απαγόρευση κάθε δημόσιας, υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τη «γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων», αύριο, λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα.
Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά, η απόφαση «δεν μας βρίσκει σύμφωνους γιατί, πρώτον, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως πρόσχημα για εκδηλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας, και δεύτερον, εμφανίζει την επίσκεψη αυτή ως ζήτημα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί με ενιαίο και πειστικό τρόπο το ελληνικό ζήτημα και η εθνική γραμμή, για την ανάγκη να υπάρξει το ταχύτερο μια ολοκληρωμένη συμφωνία για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση».
Η Ελλάδα, πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, είναι και πρέπει να παραμείνει μια δημοκρατική, ευνομούμενη, ανεκτική και πολυφωνική κοινωνία, που διεκδικεί την ισότιμη θέση της μέσα στην Ευρώπη.

5 σχόλια

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΕΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ .ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΥΚΟΝΤΑΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΧΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΤΩΡΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΥΦΕΔΕΣ.
    ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΕΨΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ΖΏΟΝ ξεχασε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ?

    [ Πριν οι μαλάκ@@ αρχίσουν τα "πρωτοφανές" "δεν ξανάγινε" "έχουμε χούντα" κ.λπ να θυμίσουμε ότι το 1999 που είχε έρθει ο Κλίντον είχε απαγορευθεί η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία...
    Και βέβαια είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κάτι για το οποίο φαντάζομαι είναι αποφασισμένοι όσοι πάνε αύριο στην πορεία... οπότε δεν θέλω κλάψες]

    Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!

    Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Αττική Οδό, όπου θα κινηθεί η Μέρκελ!

    Αντίθετα οι κάφροι μπορούν να τα γαμήσ@@@ τη μάνα σε Ομόνοια, Σταδίου, Παν/μίου και Σύνταγμα, οπότε μη μας ζαλίσουν τα αρχίδ@@ με "γύψους" (όπως λέει η λουλού Παπαδημούλης) ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. / ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ /
    Ξαναλέμε για τους ηλίθιους-Βίντεο:
    Απαγόρευση πορεία ΚΚΕ το 1999 όταν ήρθε ο Κλίντον.

    Δείτε το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές το 1999... όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας αλλά για την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.

    Η πορεία προς την Aμερικάνικη πρεσβεία είχε απαγορευθεί και όταν το ΚΚΕ θέλησε να προχωρήσει, έπεσε κλάμα... όπως και αύριο ; !

    epeisodia - o clinton stin athina 1999 Φόρτωση...7205
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη NsantO21 την 16 Μάρ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση