GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Τσίπρας: Η συγκυβέρνηση καταρρέει με το αδιέξοδο πείσμα στο Μνημόνιο

Πυρά κατά της Αγκελας Μέρκελ και της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας , κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του παρα...


Πυρά κατά της Αγκελας Μέρκελ και της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του παραρτήματος Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, κατηγορώντας τους ότι επιμένουν να σπρώχνουν το λαό ακόμα πιο βαθιά στον γκρεμό όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης σε όλη την Ευρώπη, αλλά και το ίδιο το ΔΝΤ επισημαίνουν ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει.
Όπως υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδιάφορο στη Γερμανίδα καγκελάριο εάν απέτυχε το Μνημόνιο, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί ως σχέδιο υφαρπαγής του δημόσιου πλούτου της χώρας. «Για αυτό, αντί να φέρει μαζί της τη λίστα Χριστοφοράκου, φέρνει τους φίλους του κυρίου Χριστοφοράκου, για να προετοιμάσουν το πλιάτσικο», πρόσθεσε.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, συνέχισε, επιταχύνει την κατάρρευσή της με το αδιέξοδο πείσμα στο Μνημόνιο και επεσήμανε ότι όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν, αλλά παραδόθηκαν με δική τους πρωτοβουλία. «Στο τρύπιο σωσίβιο της επιμήκυνσης που εκλιπαρούν από την κα Μέρκελ θα πνιγούν οι ίδιοι», εκτίμησε.
Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτό που χρεοκόπησε είναι το σχέδιο της Μέρκελ για την Ευρώπη και η «απάνθρωπη και αδιέξοδη» πολιτική της λιτότητας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η εμμονή των πολιτικών ηγεσιών της Ευρώπης στη γενικευμένη και διαρκή λιτότητα δεν είναι η λύση στην κρίση αλλά είναι η ίδια η κρίση.
Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό φιάσκο» τη σημερινή επίσκεψη της καγκελάριου στην Αθήνα λέγοντας ότι δεν είχε τίποτα καινούριο να κομίσει, πέραν της επιβεβαίωσης του αδιεξόδου και της επιμονής της στο λάθος. «Ήρθε μόνο και μόνο για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση και το καταστροφικό μνημόνιο, τα νέα μέτρα των 13,5 δισ., τα οποία αν εφαρμοστούν θα βουλιάξουν ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και θα αποσταθεροποιήσουν ακόμα περισσότερο την Ευρώπη», δήλωσε.
Τα λόγια συμπόνιας και καρτερίας των δανειστών είναι υποκριτικά, πρόσθεσε, γιατί συνοδεύουν τον εκβιασμό τους να συνεχιστεί το αποτυχημένο Μνημόνιο.
Μαζί της είχε σήμερα η Αγκελα Μέρκελ τα τρία κόμματα του Μνημονίου ενώ απέναντί της είχε την Ελλάδα, κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.

2 σχόλια

  1. Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από χθες και ο Γερμανός Πρόεδρος του κόμματος Die Linke,
    δηλ. των απολιθωμάτων του ανατολικογερμανικού κομμουνιστικού παραδείσου, ο Riexinger.

    Με τον γερμανό αριστερό ο ΑLexis ανέβηκαν στη Βουλή το μεσημέρι και υψώνοντας με αγωνιστικό στύλ τη γροθιά της επανάστασης χαιρέτισαν τους όλους και όλους 30.000 ρέμπελους κομμουνιστές που έχουν μαζευτεί στο Σύνταγμα.

    Μα στο Σύριζα δεν έλεγαν κάτι για ένα (1)εκατομμύριο κόσμου !!
    που θα κατέβαζαν στο Σύνταγμα και τα λοιπά και τα λοιπά και άλλα τέτοια ωραία και καλά;

    ΩΡΕ...Ρούζ ξευτιλέεεεεεες....
    φάνηκε ο και ο κόλος σας,
    ρεεεεεεεε


    Σήμερα ΗΤΑΝ σημαντική μέρα.
    Επειδή ΟΛΕΣ οι "Αντιμνημονιακές" δυνάμεις κάλεσαν σε ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν τους "Αντιστασιακούς" Έλληνες "Πατριώτες".
    Και οι αρλουμπολόγοι μας ζαλίσαν
    ότι έχουν τον κόσμο ΜΑΖΙ τους και θα μαζέψουν 1.000.000 κόσμο...

    Και ξανατονίζω ότι οι εκκλήσεις ήταν από ΟΛΟΥΣ τουςαντιστασιακούς
    του...κόλου.
    Από την αναρχοαριστερά έως την ακροδεξιά.

    ± Δικαιολογίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ±

    Έλα όμως που ούτε 30.000 δεν μαζέψετε...!!!
    Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα κρατικοδίαιτα λαμόγια
    που ΔΕΝ θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

    Οπότε.....ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ σας
    ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ τώρα.


    Εντάξει κομμούνια!
    Η Επανάσταση πέτυχε!
    χαχαχαχα...
    Τη διώξατε τη Μέρκελ
    τώρα άντε στα σπιτάκια σας...χιχιχι

    Στους κανονικούς της ρυθμούς επιστρέφει η Αθήνα μετά την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου. Η Άνγκελα Μέρκελ επιστρέφει στο Βερολίνο.

    Οι δρόμοι που είχαν κλείσει ανοίγουν σταδιακά, ενώ στις 19:30 άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του μετρό.
    Κανονικά πραγματοποιείται η κυκλοφορία από την οδό Σταδίου προς τη Φιλελλήνων και από τη Λεωφ.Αμαλίας προς την Πανεπιστημίου.

    Οι διαδηλωτές έχουν αποχωρήσει εδώ και ώρα από την πλατεία Συντάγματος, ενώ σταδιακά αποχωρούν και τα ΜΑΤ.

    Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, στη διάρκεια της συγκέντρωσης κατά της επίσκεψης Μέρκελ. Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά (τρεις πολίτες και έξι αστυνομικοί).

    Από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχουν προσαχθεί 217 άτομα και συλληφθεί 24.
    Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για ρίψη αντικειμένων κατά αστυνομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς μα κανείς δημοσιογράφος η αναλυτής η ξερόλας δεν είπε την αλήθεια γιατί ήλθε η κ. Μερκελ..

    ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΑ.

    Θα λένε στους ψηφοφόρους τους, είδατε ήλθε και η ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ, ΑΡΑ ΌΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ( ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΎΡΙΑ)

    ...Ο ΒΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση