GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με ενότητα μπορούμε όλοι οι Έλληνες να ξεπεράσουμε τα δύσκολα»

«Με πείσμα, με ομοψυχία, με ενότητα μπορούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, να σταθούμε πάλι στα πόδια μας ...

«Με πείσμα, με ομοψυχία, με ενότητα μπορούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, να σταθούμε πάλι στα πόδια μας και να ξαναδούμε το μέλλον με χαμόγελο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στις επετείους των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου και σημείωσε: «Οι Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-1913 και η 28η Οκτωβρίου, την επέτειο των οποίων γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες, μας δίνουν το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της ανασυγκρότησης, της επίθεσης προς τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, για να μπορέσουμε γρήγορα να αποδείξουμε, ότι και σε αυτή την περίπτωση ξέρουμε να βγαίνουμε νικητές. Στους Βαλκανικούς πολέμους του ’12, η Ελλάδα διπλασίασε την επικράτειά της. Σήμερα, δίνουμε μια μάχη, έναν πόλεμο οικονομικό διαφορετικού είδους και περιεχομένου. Μπορούμε όμως, ενωμένοι με πείσμα και σε αυτόν τον πόλεμο και σε αυτήν τη μάχη να βγούμε νικητές».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το Γ΄ Σώμα Στρατού, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή, αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη, και το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του. Ακολούθως επισκέφθηκε τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες νέους αξιωματικούς.
Ο υπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, και το απόγευμα θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα.

8 σχόλια

  1. Έρχεται ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί αύριο στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα που με τα νέα μέτρα βάζει ταφόπλακα στον Ελληνισμό ! Πόσοι θα αντέξουν ; Πόσα παιδιά θα αντέξουν αυτή την σκληρή λιτότητα και τους μισθούς πείνας και τους αβάσταχτους φόρους ! Ντροπή του ! Ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον περιφρονήσει ! Αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !
    ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΧΟΛΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. "Η μεγαλύτερη Γαλανόλευκη του κόσμου «στολίζει» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!".

    Μία τεράστια ελληνική σημαία επιφάνειας 480 τετραγωνικών μέτρων θα στολίζει το λιμάνι της πόλης από σήμερα και μέχρι το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

    Τη σημαία παραχώρησε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ο Δήμος Διδυμοτείχου. Για την έπαρση της σημαίας το ΥΜΑΘ συνεργάστηκε
    με τον ΟΛΘ...Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το 1998 καταγράφηκε στο βιβλίο γκίνες ως η μεγαλύτερη σε επιφάνεια σημαία κράτους. Ζυγίζει 130 κιλά.
    Το ζεύγος Χρυσοχόου την είχε παραχωρήσει στο Δήμο Διδυμοτείχου το 1998 για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.
    Όπως και τότε έτσι και τώρα η έπαρση της σημαίας έγινε με γερανοφόρο όχημα.
    Μέχρι να κατασκευαστεί αυτή η σημαία, τον τίτλο της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο κατείχε η βραζιλιάνικη, η οποία ήταν κατά 200 τ. μ. μικρότερη.

    Ωιμέεεεεεεεεεεε
    θα σεληνιαστεί ο Μπουτάρης
    και θα φουντάρει στα νερά του Θερμαϊκου.

    Αρε Θόδωρε, θα τον ξεκάνεις τον Κεμαλ/λαγνο Ανθέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @25 Οκτ 2012 8:07:00 μ.μ. προφανώς όταν έγραφες αυτά που έγραψες δεν είχες διαβάσει τους δύο από πάνω. Τώρα που θα σας σηκώσουν τη μεγάλη σημαία δεν θα έχετε ανάγκη φαγητού και ούτε τα μέτρα σας επηρεάζουν. Και πού' σε μη βρίσεις μετά από αυτό γιατί θα τα βάψω μαύρα σαν το χάλι σας.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Όχι που θα έλειπε ο ΑΝΤΑΡ-CIA από τις αναρχο-κραυγές, στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωμβρίου..

    Οι "τροτσκιστές" του ΚΚΕ με ολίγον Μπακούνιν και Χρουστόφ καλούν σε "αντιφασιστικό", την ημέρα μνήμης και τιμής των Ελλήνων Ηρώων του έπους του 40'...

    Για πείτε μας ρε "σύντροφοι" της 5ης Διεθνούς πώς θα αντέξετε να βρίσκεστε σε εκδηλώσεις που όλοι οι χώροι θα είναι στολισμένοι με τη Γαλανόλευκη..;

    Γιατί αν θυμόμαστε καλά πριν 3 ημέρες βρίζατε κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και τους απειλούσατε ενώ τους αποκαλούσατε και "φασίστες" γιατί είχαν το σύμβολο του Έθνους μας στα μπαλοκόνια τους;

    Σιχαμένοι "αντιρατσιστές" του ΑΝΤΑΡCIAεπιτέθηκαν σε κατοίκους επειδή είχαν στα μπαλκόνια τους
    το σύμβολο του ''φασισμού'': Την Ελληνική σημαία!!

    Είστε σίγουροι ότι στις παρελάσεις θα βρείτε "όμοιους" σας ή έχετε σκοπό να τις μετατρέψετε σε τσίρκο και να τις ατιμάσετε...;

    Με σκοπό τι άραγε..;
    Να προκαλέσετε τους Εθνικιστές και να γίνει κάποια προβοκάτσια..;

    Έχουν γνώση οι φύλακες πρακτορίσκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μου δεώσει τον μισθό του και του δώσω τη συνταξή μου, τότε θα μιλάω κι εγώ για ενότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είναι η Ελλάδα; μη είναι η κάμποι τα βουνά και τα λαγκάδια; οι ανθρωποι της!!!!!

    Όταν ΡΕ μάγκες ο μισθός είναι 480 καθαρά και ερχονται αυξησει δε ΔΕΗ-ΝΕΡΌ-ΧΑΡΆΤΣΙΑ- ΦΌΡΟΙ-ΑΥΞΉΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΦΆΡΜΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΏΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΊΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΎ, ΠΑΙΔΕΊΑ, ΥΓΕΙΑ, ΌΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ ... Ελληνικός ΛΑΟΣ θα υπάρχει σε 3-4 χρόνια!!!

    Γιατί Με αναγκάζεται να γίνω παράνομος στα 54 χρόνια μου ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; για να με κυνηγά η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ; ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ,ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ , ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΈΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΣ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΆΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΉ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΆΡΩ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΊ...μην με ψάχνετε συνέχεια ρε!! σας γράφω να το όνομα μου, σας περιμένω να κάνουμε το πάρτι ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Κρήτη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτα απονομή δικαιοσυνης και φυλακιση ολων των λαμογιων και της τσογλανοπαρεας του ΓΑΠ και ασφαλως και αυτο το κοπροσκυλο και μετα ενοτητα για ολα.

    Πρωτα καθαρση και ξεσκισμα μεχρι πατου και μετα Παναγιωτοπουλε θα μιλας για ενοτητα.

    Ενοτητα με τα λαμογια και τους πολιτικους απατεωνες εξω δεν υπάρχει.
    Ο κομπος εφθασε στο κτενι στα ξεφτια ειμαστε οτι ειναι να γινει ας γινει τα παραμυθια τελος.

    Επιτελους για αυτη την καταντια και την ξεφτιλα καποιοι ειναι υπευθυνοι και πρεπει να λογοδοτησουν και ασφαλως να τιμωρηθουν παραδειγματικα διαφορετικα μην την ψαχνεις για ενοτητα, εξεγερση θα δουνε τα ματακια σου και αυτοδικιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση