GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προκλητική και απαράδεκτη η δίωξη κατά του Βαξεβάνη»

«Προκλητική και απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Σε σχετική ανακοίνω...

«Προκλητική και απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Δυστυχώς η δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.
Η δίωξη είναι πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού ο οποίος καλείται αυτές τις μέρες να υποστεί τις συνέπειες της πιο σκληρής και ταξικής πολιτικής που έχει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση αλλά και τις συνέπειες της διαχρονικής και συστηματικής φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων».

6 σχόλια

  1. Μήπως οι Εισαγγελείς ΞΕΡΟΥΝ ότι ΔΕΝ είναι αυτή η λίστα Λαγκάρντ;

    Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βαξεβάνης είναι εκδότης, όχι απλός δημοσιογράφος.

    Στο σινάφι αυτό όλα παίζουν και ιδιαίτερα η προβολή του περιοδικού, έστω και με μαϊμού λίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ?ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔΟΥΛΑ-ΑΧΚΟΥΛΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαμολύθηκαν και πάλι οι ροζ καραμούζες.
    Ξέρετε,εκείνοι οι επαγγελματίες εργολάβοι ευαισθησίας και "δημοκρατίας".
    Τώρα αν ο Βαξεβάνης διασύρει πιθανώς αθώους,αυτό είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια γιά τους επαγγελματίες ροζ εργολάβους.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Και βέβαια στην εν ψυχρώ δολοφονία των αθώων εργαζομένων στην ΜΑΡΦΙΝ από ομοϊδεάτες τους,οι ...ευαισθησίες τους είχαν πάει...βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπας και είναι στη λίστα και κανένας κολλητός του εισαγγελέα????

    Αλλιώς δεν εξηγείται η κεραυνοβόλα αστραπή της δικαιοσύνης, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝ-ΗΘΟΣ λειτουργεί διαφορετικά, δηλαδή όταν γίνετε μια καταγγελία από ένα θύμα στέλνουν όλο το φάκελο στο ΘΥΤΗ για να ηδονιστή με τα καμώματά του, ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ποιος ΒΡΕΙΤΕ τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ της ΔΙΚΑΙΟΒΑΣΙΑΣ του Ευνομούμενου της Πολιτείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι τον Π@uστη, τον μαρτυριάρη, πιάστε τον!!!! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση