GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας από τη Μέρκελ

«Η καγκελάριος Μέρκελ μεταβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή της προς την ελληνική κυβέρνηση για τις εκτεταμένες μετ...

«Η καγκελάριος Μέρκελ μεταβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή της προς την ελληνική κυβέρνηση για τις εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της Γερμανίδα καγκελάριου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης διευκρίνισε ότι το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο Σαμαράς και Μέρκελ «θα έχουν συνολικές συζητήσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα και για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων», εξέφρασε τον σεβασμό της γερμανικής κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η Ελλάδα, ενώ έκανε λόγο για μέτρα τα οποία εφαρμόζονται με «δυσβάσταχτες θυσίες».
Ο κ. Ζάιμπερτ αναφέρθηκε ακόμη στην πρόοδο που έχει σημειώσει η Αθήνα για τη μείωση του ελλείμματος, τονίζοντας ότι η Γερμανία θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί εντός Ευρωζώνης.
«Η Ευρώπη βιώνει μια πραγματική υπαρξιακή κρίση», τόνισε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας ως «θετικό» το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πραγματοποιούν επισκέψεις και ανταλλάσσουν απόψεις προκειμένου να συζητήσουν για την επίλυση της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση