GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ΦΩΤΟ από το προσωπικό αρχείο του Παναγιώτη Σπύρου...

Ο Παναγιώτης Σπύρου έσβησε την Κυριακή. Λίγοι άνθρωποι τον έζησαν τόσο καλά, όσο ο Πάρις Καλημερίδης. Ο δημοσιογράφος καταθέτει μερ...

Ο Παναγιώτης Σπύρου έσβησε την Κυριακή. Λίγοι άνθρωποι τον έζησαν τόσο καλά, όσο ο Πάρις Καλημερίδης. Ο δημοσιογράφος καταθέτει μερικές από τις άγνωστες πτυχές του Παναγιώτη Σπύρου, παρουσιάζοντας στον κοινό αποκλειστικές φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο, τις οποίες και δημοσιεύει το Pressaris.gr.
Όπως αναφέρει ο Πάρις Καλημερίδης, η πραγματικότητα ήταν πολύ σκληρή εδώ και δυο-τρία χρόνια για τον μεγάλο γιατρό. "Ο Παναγιώτης Σπύρου είχε πάρει την κάτω βόλτα. Το 2009 αποσύρθηκε από την Ιατρική. Η υγεία του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Ο «χαλκέντερος» επιστήμονας που διέθετε την ικανότητα  να σώζει ζωές χάρη στις τεράστιες επιστημονικές γνώσεις του και τα χαρισματικά του μαγικά χέρια έδειχνε εξουθενωμένος και δεν διέθετε τη δύναμη να παλέψει για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο απροσδόκητος θάνατος της αγαπημένης του κόρης Σοφίας (σ.σ. το 2006) ήταν κάτι αξεπέραστο για τον ίδιο. Είχε πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου και απλά το μοιραίο πλέον ήταν ζήτημα χρόνου. Εδώ και έναν μήνα είχε χάσει μάλιστα την επαφή με το περιβάλλον λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας. Τελικά την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι η καρδιά του έπαψε να χτυπά. Τι τραγική ειρωνεία. Αυτός που είχε ειδικότητα να θεραπεύει και να δίνει ζωή στις καρδιές, δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για τον εαυτό του!
Tέτοια προσωπικότητα σαν τον Παναγιώτη Σπύρου δύσκολα θα ξαναπεράσει από τον Αρη και απ” αυτή την πόλη για τον απλό λόγο ότι έγραψε μια μοναδική ιστορία στους τομείς ευθύνης της. Η σύζυγος του Άλις, ο γιος του Αλέξανδρος και ο επιστήθιος φίλος του, Χρήστος Κοντώτσης (μπον βιβέρ της εποχής του και παλιά μπασκετική φιγούρα) θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνει ο Παναγιώτης Σπύρου σε όλα τα μέτωπα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, από την Ιερά Μητρόπολη στις 12 το μεσημέρι".




1 σχόλιο

  1. Νανε καλλα εκει που πηγε.
    Θα τον θυμομστε για παντα.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση