GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ομπάμα

  Ελπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπ...

 
 Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ομπάμα
Ελπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επισκέφτηκε χθες το Σικάγο, όπου και ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα και έριξε την ψήφο του στην κάλπη, περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα.
Από την άλλη, ο αντίπαλος του Ομπάμα για την προεδρία, Μιτ Ρόμνεϊ, σκιαγράφησε τον εαυτό του ως τον «συντελεστή της αλλαγής», κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Οχάιο που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε χθες το πρακτορείο Ρόιτερς και το ινστιτούτο Ipsos, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα).
Όπως φαίνεται σε μια άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ABC News και της εφημερίδας Washington Post, ο Ρόμνεϊ φαίνεται να έχει μειώσει σημαντικά τη διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων, ιδιαίτερα μετά την πρώτη δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου.
Τα αποτελέσματα του γκάλοπ δείχνουν ότι μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων ο Ρόμνεϊ προηγείται με 50% έναντι του Ομπάμα με 47%.
Ο Ρόμνεϊ δήλωσε με στόμφο ότι εάν επανεκλεγεί ο Ομπάμα η Ουάσινγκτον θα επιστρέψει στο «συνηθισμένο της μονοπάτι», ένα «μονοπάτι στο οποίο δεν βρίσκεται η λύση για την άνθιση της οικονομίας».
«Ο δρόμος στον οποίο βρισκόμαστε δεν έχει να προσφέρει νέες απαντήσεις», είπε ο Ρόμνεϊ, ο οποίος κατά την προεκλογική του εκστρατεία έχει επικεντρωθεί κυρίως στο ζήτημα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση