GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλιάτσικο στο δάσος της Φολόης

Εκατοντάδες χλωρά δέντρα κόβονται καθημερινά στο δάσος της Φολόης, όπως καταγγέλλει στο IONION FM, ο δικηγόρος και πρώην νομικός σ...


Εκατοντάδες χλωρά δέντρα κόβονται καθημερινά στο δάσος της Φολόης, όπως καταγγέλλει στο IONION FM, ο δικηγόρος και πρώην νομικός σύμβουλος της βουλής, Άγγελος Μαρκόπουλος.
Περιέγραψε την δράση 10 λαθροϋλοτόμων από την περιοχή, που δρουν τα ξημερώματα στο δάσος της Φολόης και κόβουν σε καθημερινή βάση 20 χλωρές βελανιδιές, που τους αποφέρουν 20.000 ευρώ αφορολόγητα.
Ο κ. Μαρκόπουλος κατήγγειλε ότι το δασαρχείο δρα κατόπιν εορτής, σε προκαθορισμένες ώρες και διαδρομές, ενώ οι λαθροϋλοτόμοι κόβουν τα δέντρα τα ξημερώματα, οπότε δεν τους ενοχλεί ούτε το δασαρχείο, ούτε η αστυνομία στην Αρχαία Ολυμπία.
Όπως τόνισε ο νόμος θεωρεί κακουργηματική πράξη την κατ επανάληψη κοπή δέντρων από δάσος και παρόλα αυτά οι γνωστοί – άγνωστοι λαθροϋλοτόμοι παραμένουν ασύλληπτοι, σύμφωνα με το newsit.gr
Ο κ. Μαρκόπουλος έδωσε τα εύσημα στον εισαγγελέα Πύργου, Παναγιώτη Μεϊδάνη, που ανέλαβε πρωτοβουλία καταπολέμησης του φαινομένου καλώντας το ΣΔΟΕ.

2 σχόλια

  1. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΚΟΥΒΕΛΗΣ ;
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ 0,5 ΕΥΡΩ ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 1,5 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;

    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ! ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση