GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο καμικάζι του Κάρντιφ

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν οδηγό ηλικίας 31 ετών, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε μια 32χρονη μητέρα ...

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν οδηγό ηλικίας 31 ετών, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε μια 32χρονη μητέρα και τραυμάτισε άλλα 13 άτομα στους δρόμους του Κάρντιφ.
Οι Αρχές δεν έχουν σαφή εικόνα για το συμβάν, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν επρόκειτο για δυστύχημα αλλά για σκόπιμη ενέργεια.
Τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το απόγευμα της Παρασκευής είδαν ένα λευκό φορτηγάκι να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, σε πέντε διαφορετικές περιοχές της πόλης, να χτυπά τους πεζούς και κατόπιν να φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Μια γυναίκα 32 ετών, η οποία παρασύρθηκε μπροστά από το κτίριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, υπέκυψε στα τραύματά της. Από τους 13 τραυματίες -μεταξύ αυτών και επτά παιδιά- οι εννέα παραμένουν στο νοσοκομείο. Δύο ενήλικες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 17:30 της Παρασκευής. Μέσα σε μισή ώρα το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε άλλες τέσσερις φορές. «Άκουσα ένα μπαμ. Βγήκα στο δρόμο και είδα ένα κοριτσάκι πεσμένο στο έδαφος και άλλο ένα να ουρλιάζει. Άκουσα ένα αυτοκίνητο να επιταχύνει, αλλά δεν το είδα», αφηγήθηκε ένας ταχυδρομικός υπάλληλος.
Ο ύποπτος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στα προάστια του Κάρντιφ. Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια στιγμή βγήκε από το φορτηγάκι του και επιτέθηκε στους περαστικούς με ένα «όπλο», πιθανότατα με μια σιδερένια ράβδο.
Εβδομήντα αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση. Έχουν κάνει έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν και εξετάζουν τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση