GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κομμένα» τα σάντουιτς στους δρόμους της Ρώμης

Τέλος στην κατανάλωση πίτσας και σάντουιτς στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης για τους περαστικούς βάζει ο δήμαρχος της πόλης, ενώ τα πρόστ...

Τέλος στην κατανάλωση πίτσας και σάντουιτς στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης για τους περαστικούς βάζει ο δήμαρχος της πόλης, ενώ τα πρόστιμα για τους παραβάτες κυμαίνονται από 25 έως και 500 ευρώ.
Οι επισκέπτες που θα επιθυμούν να φάνε κάτι στα γρήγορα θα πρέπει από εδώ και στο εξής να απολαμβάνουν το σνακ τους όχι περπατώντας στο δρόμο αλλά καθισμένοι σε ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια.
Η πλατεία Ναβόνα, το Κολοσσέο και το Πάνθεον είναι ορισμένες μόνο από τις τοποθεσίες στις οποίες απαγορεύεται η κατανάλωση τροφίμων στο «πόδι».
Στόχος του Δήμου είναι να εμφυσήσει στους πολίτες την αξία του σεβασμού και της προστασίας τοποθεσιών και μνημείων με ιστορική σημασία.
Ανάλογες ρυθμίσεις έχουν υιοθετηθεί επίσης στη Βενετία και τη Φλωρεντία ενώ δεν αποκλείεται το μέτρο να συνδυαστεί και με την απαγόρευση κατανάλωσης ποτών στους ίδιους χώρους.

1 σχόλιο

  1. Καταρρέει η τρικομματική κυβέρνηση.Τρόμος και δέος στους βουλευτές, μετά τα άγρια γιούχα σε Σταικούρα. Αγριεύει ο κόσμος...
    Όποιοι ψηφίσουν τα μέτρα, ξέρουν ότι είναι τελειωμένοι πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση