GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Εδιωξαν τον Παπανδρέου από εστιατόριο του Βερολίνου!

Στόχος διαμαρτυρόμενων πολιτών έγινε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στη γερμανική πρωτεύουσα. Οπως αναφέρει το pheme....


Στόχος διαμαρτυρόμενων πολιτών έγινε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στη γερμανική πρωτεύουσα.
Οπως αναφέρει το pheme.gr επειτα από τη συμμετοχή του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη γερμανική πρωτεύουσα, ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε να φάει μαζί με φίλους του σε εστιατόριο του Βερολίνου.
Η παρουσία του, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από νεαρούς Έλληνες εργαζόμενους και φοιτητές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί σε παρακείμενο χώρο για να παρακολουθήσουν συναυλία ελληνικών συγκροτημάτων.
Αμέσως ομάδα νεαρών εισέβαλε στο εστιατόριο και αποδοκίμασε με έντονο τρόπο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος κατόπιν αυτού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο.

4 σχόλια

  1. Τσουχτραχάάάάάτσης29 Οκτ 2012, 7:30:00 μ.μ.

    Δηλαδή λαοπρόβλητος και σε άλλη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλα να πάθει αφού πήγε να φάει εκεί που σύχναζαν Έλληνες τα ζητούσε η πισανάρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kouradakia sta piata tou na rixnete se opoia kouzina pigainei

    akoute mageires kai sef??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραπληροφορηση στο μεγαλειο της.
    οντως αποδοκιμαστηκε, αλλα αντεδρασε ψυχραιμα και ευγενικα, ζητωντας απο τους ωρυωμενους-διαμαρτυρομενους να συζητησουν. εφυγε κανονικα, πολυ αργοτερα, αφου ολοκληρωσε το γευμα του με τη συζυγο του και τους συνεργατες του.

    δστυχως δεν εχουμε πολλους Γιωργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση