GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διενέργεια έρευνας για τη λίστα «Λαγκάρντ»

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αναλάβει με εισαγγελική εντολή τη διερεύνηση της υπόθεσης για τη «λίστα Λαγκάρντ» με τα 1991 ονόματ...

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αναλάβει με εισαγγελική εντολή τη διερεύνηση της υπόθεσης για τη «λίστα Λαγκάρντ» με τα 1991 ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών που «έβγαλαν» χρήματα στο εξωτερικό και ειδικά σε Ελβετική Τράπεζα.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να διαπιστώσει εάν διαγράφηκαν ονόματα από το «φλασάκι», όπως διαβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή που είναι αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα.
Ο κ. Παντελής ζήτησε εάν κατά την «αλλαγή χεριών» που έγινε στην «λίστα Λαγκάρντ» το τελευταίο διάστημα αφαιρέθηκαν ονόματα καταθετών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Την ίδια στιγμή τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε επισκεπτόταν ο πρώην βουλευτής Νίκος Κωνσταντόπουλος σχετικά με την άλλη λίστα, αυτή με τα ονόματα των 36 πολιτικών οι οποίοι φέρονται να έχουν παράνομο πλουτισμό.
Από την πλευρά του ο κ. Τέντες επισήμανε ότι έχει δώσει εντολές να συντομευτούν όλες οι εισαγγελικές ενέργειες για να μην υπάρχουν «σκιές» στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση