GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοπυρπολήθηκε νεαρός Παλαιστίνιος στη Γάζα

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας νεαρός Παλαιστίνιος που αυτοπυρπολήθηκε στη Λωρίδα της Γάζας. Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χα...

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας νεαρός Παλαιστίνιος που αυτοπυρπολήθηκε στη Λωρίδα της Γάζας.
Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα ανακοίνωσε ότι δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.
«Ο Μοχάμαντ Ζουχέιρ αλ Χοντάρι υπέστη σοβαρά εγκαύματα αφού αυτοπυρπολήθηκε στην πόλη Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άσραφ αλ Κίντρα, υπογραμμίζοντας ότι ο νεαρός βρίσκεται στην εντατική.
Το Σεπτέμβριο ένας 17χρονος Παλαιστίνιος, ο Ιχάμπ Αμπού Νάντα, ο οποίος είχε αυτοπυρποληθεί διαμαρτυρόμενος επειδή δεν έβρισκε εργασία, πέθανε τέσσερις ημέρες μετά την πράξη αυτή απελπισίας.
Το ποσοστό της ανεργίας στη Γάζα, στην οποία το Ισραήλ έχει επιβάλλει από τον Ιούλιο του 2006 αποκλεισμό, πλησιάζει το 30% του ενεργού πληθυσμού, ενώ μεταξύ των νέων ανέρχεται σε 45%, σύμφωνα με διεθνείς χρηματοπιστωτικούς θεσμούς.
(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση