GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεφτά με την... μπουλντόζα

Ο GAP (Γιώργος Παπανδρέου) είπε ότι «λεφτά υπάρχουν», υποσχέθηκε λεφτά με τη σέσουλα, αλλά τελικά το μόνο που έδωσε ήταν... μνημόνια...

Ο GAP (Γιώργος Παπανδρέου) είπε ότι «λεφτά υπάρχουν», υποσχέθηκε λεφτά με τη σέσουλα, αλλά τελικά το μόνο που έδωσε ήταν... μνημόνια.
Ο κολλητός του αδελφού του Νίκου, ο Γιάννης (ο Σγουρός, ντε!), που δεν τον σκιάζει η λιτότητα και τα μνημόνια, αν και δεν υποσχέθηκε λεφτά, ωστόσο, μοιράζει λεφτά με την... μπουλντόζα σε εργολάβους, διαφημιστές (λέγε με και «8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Αττικής») και άλλες... αδύναμα κοινωνικά «ομάδες» (λέγε με και «2,5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή κτηρίου για να στεγαστεί το ΠΕΣΥ Αττικής»).
Όπως, χθες, που διεξήγαγε διαγωνισμό μέσω ΕΔΣΝΑ, παρά την αποχή των μηχανικών, για τη λειτουργία της χωματερής με μπουλντόζες, με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 3 εκατ. ευρώ.
Και όλα αυτά, τη στιγμή που παραμένουν παροπλισμένες στο ΧΥΤΑ Φυλής οι γνωστές «μπουλντόζες Χιωτάκη» : τρεις αχρησιμοποίητες και χωρίς αριθμό κυκλοφορίες και οι άλλες τρεις χαλασμένες.
Όπως λένε εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ, με τα 3 εκατ. ευρώ του διαγωνισμού θα μπορούσαν να αγοραστούν 6 νέες μπουλντόζες ή εξοπλισμός που θα εξασφάλιζε όλες τις λειτουργίες του ΧΥΤΑ για την επόμενη δεκαετία και θα ενεργοποιούσε 80 άτομα, το απαξιωμένο προσωπικό του ΕΣΔΝΑ, το οποίο επί δύο χρόνια περιμένει να δουλέψει.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση