GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συστάθηκε το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Αυστραλίας

«Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Αυστραλίας, πέρα από τη συνεισφορά του στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων μεταξύ των...

«Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Αυστραλίας, πέρα από τη συνεισφορά του στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, μπορεί να λειτουργήσει ως φορέας ενός θετικού μηνύματος, με ευρύτερη σημασία για τη χώρα μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθηνών, Κώστας Μίχαλος, στην εκδήλωση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Αυστραλίας (ΕΣΕΑ) με τίτλο «Στόχοι, Δράσεις και Επιχειρηματικές Πρωτοβουλίες».
Και συμπλήρωσε: «Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Αυστραλίας μπορεί να αναδείξει το εξωστρεφές, το δυναμικό, το δημιουργικό κομμάτι της Ελλάδας. Τις επιχειρήσεις που τολμούν να ανοίγονται εκτός συνόρων, που αναπτύσσονται και παράγουν αξία για τις ίδιες, για τους συνεργάτες τους, για την ελληνική οικονομία».
Πρόκειται για νέο φορέα, ο οποίος συστήθηκε με στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση των διμερών οικονομικών σχέσεων και της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών «σε μια εποχή που η Ελλάδα δίνει τη μάχη για την έξοδο από την κρίση και για την αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας της, η ίδρυση αυτού του νέου φορέα είναι ιδιαίτερα σημαντική», σχολίασε ο κ. Μίχαλος.
«Μέσα από τη δραστηριότητα του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Αυστραλίας, η ανάδειξη και η αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών μπορεί να γίνει με ουσιαστικό και αποδοτικό τρόπο», κατέληξε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. Δεξιοστροφο μπουζουκι δεν λες τιποτα τωρα με ολα αυτα που μας κανει η παραταξη σου?? Επι ΓΑΠ πολυξερε δεν εβαζες μεσα γλωσσα τωρα μουγκα??? Να χαθειτε ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση