GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Θα υποδεχθούμε την Μέρκελ όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης

Με μια δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προ ολίγου, ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε όσους προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική...

Με μια δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προ ολίγου, ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε όσους προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική κατάσταση.
«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη σε όλα τα μέτωπα για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της πατρίδας ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού», υπογράμμισε.
“Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Λυπάμαι για αυτούς που γνωρίζουν τι θα πει δημοκρατία και ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ας γνωρίζουν όλοι ότι δεν αποπροσανατολιζόμαστε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα.
Για την επίσκεψη της Αγκελα Μέρκελ είπε ότι είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. “Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία”, είπε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια σε σχέση με σένα καμιά σύγκριση!
    Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση