GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Υπέρ του Ομπάμα τάσσεται και πάλι ο Κόλιν Πάουελ

«Θα τον στηρίξω όπως και το 2008», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ο 75χρονος Πάουελ, υπήρξε ο πρώτος μαύρος που ανέλαβε αρχηγό...

«Θα τον στηρίξω όπως και το 2008», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών
Ο 75χρονος Πάουελ, υπήρξε ο πρώτος μαύρος που ανέλαβε αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας, κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου στον Κόλπο (φωτ.αρχείου)
 
Ο Κόλιν Πάουελ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί προεδρίας του ρεπουμπλικανού Τζορτζ Ουόκερ Μπους, δήλωσε την Πέμπτη ότι στην αναμέτρηση της 6ης Νοεμβρίου θα ψηφίσει υπέρ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ.
«Τον ψήφισα το 2008 και προτίθεμαι να παραμείνω στο πλευρό του και το 2012. Τον επόμενο μήνα πρόκειται να ψηφίσω αυτόν και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν» δήλωσε ο Πάουελ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο δίκτυο CBS.
Ο 75χρονος Πάουελ, γιος τζαμαϊκανών μεταναστών στις ΗΠΑ, υπήρξε ο πρώτος μαύρος που ανέλαβε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου στον Κόλπο.
Τον Οκτώβριο του 2008, ο Πάουελ είχε εκφράσει την υποστήριξή του στον Ομπάμα «εεξαιτίας της ικανότητάς του να εμπνέει, λόγω του ενωτικού χαρακτήρα της προεκλογικής του εκστρατείας και διότι τείνει το χέρι σε ολόκληρη την Αμερική».
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση