GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροδίτης πουλά τον νεφρό του για να ξεχρεώσει!

Ανατριχίλα αλλά και βαθύ προβληματισμό προκαλεί η περίπτωση ενός 50χρονου Ροδίτη, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του την πρόθεσ...


Ανατριχίλα αλλά και βαθύ προβληματισμό προκαλεί η περίπτωση ενός 50χρονου Ροδίτη, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα σε πώληση του ενός νεφρού του, προκειμένου να ξεχρεώσει μέρος των δανείων που έχει στην τράπεζα και να σώσει το σπίτι του!
Την περίπτωση του 50χρονου φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ροδιακή», σύμφωνα με την οποία και άλλοι πολίτες, έχουν αναζητήσει αντίστοιχη διαδικασία πώλησης ζωτικού τους οργάνου, προκειμένου να ξεπληρώσουν τα χρέη τους, αναφέρει το directnews.gr
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στο νησί της Ρόδου, φέρεται να υπάρχει και «ειδικός», που να διευκολύνει ή να δίνει πληροφορίες, για τέτοιου είδους διαδικασίες, φέροντας σε επαφή τους ενδιαφερόμενους με κλινική του εξωτερικού που έχει αντικείμενο την ανίχνευση ιστοσυμβατότητας! Ο ίδιος πάντως, αν και ρωτήθηκε επίμονα για το ποιο είναι το συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα που δίνει τέτοιου είδους «συμβουλές» αρνήθηκε επίμονα να το αποκαλύψει!
Η συγκεκριμένη πρόθεση του συμπολίτη μας, αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες, σε φιλική κουβέντα που είχε ο ίδιος με άλλον συμπατριώτη μας επιχειρηματία ο οποίος ακούγοντας του τι σκόπευε να κάνει, έπεσε από τα σύννεφα!
Οι τιμές που σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να κυκλοφορούν ήδη στην «πιάτσα» κυμαίνονται στο ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ και πάνω, τα οποία ο δότης λαμβάνει πριν από την επέμβαση!
Βουλιάζουν στην απόγνωση οικογένειες
Όλα τα παραπάνω, φανερώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο, σε ποια κατάσταση έχει περιέλθει πλέον η κοινωνία και η χώρα μας και τον βαθμό επικινδυνότητας που αγγίζει η απόγνωση του κόσμου.
Ο ίδιος, οικογενειάρχης και αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας που όμως βούλιαξε στα χρέη λόγω αναδουλειάς την τελευταία διετία, μετά από ενδοιασμούς, έχει καταλήξει ήδη στην απόφαση και μάλιστα έχει και την σύμφωνη γνώμη της ίδιας της συζύγου του, που επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να το πράξει κι εκείνη.
Από την στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση του απεγνωσμένου συμπολίτη μας, έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος για να υπάρξει ανατροπή της συγκεκριμένης απόφασης και να μην προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια προκειμένου να αντιμετωπίσει εν μέρει το οικονομικό του πρόβλημα.
Ο νόμος απαγορεύει αλλά… !
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, απαγορεύεται κάθε μορφής συναλλαγή στη δωρεά οργάνων, επιτρέποντάς τη μόνο από συγγενείς πρώτου βαθμού, ενώ οι λοιποί δεν επιτρέπεται να βοηθήσουν. Πριν από μερικά χρόνια είχε αποκαλυφθεί κύκλωμα γιατρών που δρούσε στην Ελλάδα με συνεργάτες στην Ινδία και σε άλλες χώρες της Ασίας, το οποίο προωθούσε τις μεταμοσχεύσεις σε αυτές τις περιοχές, όπου φτωχοί κάτοικοι δέχονταν αντί ελάχιστων ευρώ να δώσουν το νεφρό τους.

2 σχόλια

  1. Μην ανησυχείτε,

    ο κυβέρνηση Σαμαρά θα τον φορολογήσει για τα χρήματα που έβγαλε απ' το νεφρό! Κι αν δεν προβλέπεται από την εφορία, αυτοί θα βρούνε τρόπο!

    Αυτοί, ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΕΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση