GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιακουμάτος: Τζάμπα μάγκας όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα

Αιχμηρός, όπως πάντα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε συζήτηση για την ψήφιση των μέτρων, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους διαφοροποιηθούν στ...


Αιχμηρός, όπως πάντα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε συζήτηση για την ψήφιση των μέτρων, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους διαφοροποιηθούν στην ψήφιση των μέτρων.
«Θα ψηφίσω τα μέτρα και όποιος δεν το κάνει θα είναι τζάμπα μάγκας» είπε όπως αναφέρει το parapolitika.gr, πριν από λίγο στο πρωινό το Mega.

3 σχόλια

  1. Ότι είσαι τζάμπα γουρούνι το ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή η ιστορική λήθη βλάπτει τη συλλογική μνήμη, υπενθυμίζω πως λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον».


    Καλημέρα ευλογημένη κ εορταστική για πάντα στις ψυχές των Ελλήνων..υγεία εύχομαι κ ελπίδα ομόνοια κ΄ αισιοδοξία...

    Χρόνια πολλά ελεύθερα κ Ελληνικά στην φτωχομάνα μας Θεσσαλονίκη...!!!

    Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κυματίζει από την Πέμπτη η τεράστια Ελληνική σημαία με διαστάσεις 17,46 Χ 27,52 μέτρα. Καταλαμβάνει δηλαδή επιφάνεια 480 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το βάρος της υπολογίζεται στα 130 κιλά.

    Η έπαρση της ελληνικής σημαίας έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

    Η 26η Οκτωβρίου αποτελεί την πλέον σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η γιορτή του πολιούχου Άγιου Δημητρίου συνδυάζεται με την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, το 1912

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση