GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρειος Πάγος: Λίστα με ονόματα δικαστών που κατεβαίνουν από την έδρα

«Λίστα» με τα ονόματα των δικαστών που κατεβαίνουν από την έδρα (από τις 10 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου 3 μ.μ.), σε ένδειξη δια...


«Λίστα» με τα ονόματα των δικαστών που κατεβαίνουν από την έδρα (από τις 10 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου 3 μ.μ.), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δρομολογούμενες νέες περικοπές των αποδοχών τους, ζήτησε από τους διευθύνοντες των δικαστηρίων της χώρας ο προϊστάμενος της επιθεώρησης των δικαστηρίων και των δικαστών, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Χρυσικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρυσικός απέστειλε σήμερα το σχετικό έγγραφο στους προϊσταμένους των δικαστηρίων, προκειμένου -όπως είπε στους εκπροσώπους των Δικαστικών Ενώσεων- να έχει πλήρη «εικόνα» λειτουργίας των δικαστηρίων σε όλη τη χώρα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι περαιτέρω προθέσεις του προϊσταμένου επιθεώρησης. Δηλαδή αν προτίθεται να προχωρήσει ή όχι σε άλλες πειθαρχικής μορφής ενέργειες για τους δικαστές που κατεβαίνουν από τις έδρες, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Υπενθυμίζεται ότι όλες οι δικαστικές Ενώσεις (εκτός αυτής του ΣτΕ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δρομολογούμενη νέα περικοπή των αποδοχών τους, έχουν αποφασίσει από την έναρξη του δικαστικού έτους (17 Σεπτεμβρίου 2012) μέχρι 20 Οκτωβρίου, να κατεβαίνουν από την έδρα των δικαστηρίων και να αναστέλλουν τη δημοσίευση των αποφάσεων (εκτός των επειγουσών).

1 σχόλιο

  1. Τέλος εποχής για την τρισάθλια τρικομματική κυβέρνηση του αλαλούμ. Τα μέτρα και να ψηφιστούν από τους δύσμοιρους, φοβισμένους και απελπισμένους βουλευτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, γιατί θα έχουμε εκατόμβη θυμάτων.
    Ήδη δεκάδες παιδιά μέσα στα σχολεία λιποθυμούν από τη πείνα, οι ασθενείς δεν αντέχουν την έλλειψη φαρμάκων και γιατρών, οι αποταμιεύσεις εξαντλούνται, όπως και η υπομονή του κόσμου.
    Εξαφανισμένοι από παντού, υπουργοί και βουλευτές, τρέμουν την ώρα ανακοίνωσης των μέτρων...Τελειώνουν πριν την ώρα τους. Και γνωρίζουν ότι όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, τελειώνει πολιτικά - οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση