GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Τα μέτρα θα ισοπεδώσουν τελείως τον λαό

Το ΚΚΕ υποστηρίζει πως: «Τα μέτρα που έχουν ήδη αποφασιστεί και τα επόμενα που θα έρθουν θα ισοπεδώσουν τελείως το λαό» και καλεί ...


Το ΚΚΕ υποστηρίζει πως: «Τα μέτρα που έχουν ήδη αποφασιστεί και τα επόμενα που θα έρθουν θα ισοπεδώσουν τελείως το λαό» και καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να «μην παραπλανηθούν από την κοροϊδία που παίζουν σε βάρος τους οι εταίροι της συγκυβέρνησης και όχι μόνο».
Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο λαός μόνο ένα δρόμο έχει για να δει άσπρη μέρα, «να οργανώσει τη συμμαχία του, να πιστέψει στη δύναμή του και να αντεπιτεθεί για να βγει η Ελλάδα από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και θα οργανώσει την παραγωγή με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι τα καπιταλιστικά κέρδη».
«Ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής και κλιμακούμενος, με πρώτο βήμα τις απεργιακές κινητοποιήσεις», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

2 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ !

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 31 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ! ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΌΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ___________________ __________ //
    Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποκαλυφθούν οι διαπλεκόμενοι ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΙ...

    Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στην φερόμενη σαν λίστα Λανγκάρντ και καταλαβαίνει περί τι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ πρόκειται...

    Εντελώς "τυχαία" οι σημαιοφόροι της ..."Αντίστασης" στους "Ναζί" που μας επέβαλαν "τοποτηρητές"
    οι δανειστές μας , είναι οι πιο "ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ" αντι- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ...

    Εντελώς "τυχαία" όλοι αυτοί οι τύποι θέλουν να διώξουμε τους "κακούς" ξένους που μας ζητούν να ΜΗΝ πληρώνουμε με τους ΦΟΡΟΥΣ μας τρελά ποσά για :Συνδικαλιστές (Των ΔΕΚΟ κυρίως εννοείται...)
    -"Άγαμες" Θυγατέρες (βρε δεν πάνε να...)
    -Τριπλές και τετραπλές συντάξεις σε πολιτικούς που με το που αναλαμβάνουν κάτι στο δημόσιο αυτόματα γίνονται και ΠΛΟΥΣΙΟΙ
    και λοιπά και λοιπά...

    Όλοι αυτοί οι "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ " έβγαλαν τα λεφτά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και περιμένουν...

    Περιμένουν να πείσει ο "φράγκας" τους κουτογραγκους Έλληνες να "επαναστατήσουν" και να έρθουν πίσω με τα μισά λεφτά να πάρουν ΤΡΕΛΕΣ περιουσίες...

    Να τους ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
    _____________________________ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση