GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες Συρίας – Επιτέθηκαν και στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ – Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται

Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το π...


Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων στα ΕΝΑΕ.
Οι συλλήψεις δέκα συνδικαλιστών έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση και αυτή την στιγμή περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενοι από διάφορα σωματεία πολιορκούν την ΓΑΔΑ, ενώ πριν λίγο επιχείρησαν να εισβάλουν στο  στρατηγείο της ΕΛΑΣ! Δηλαδή έχουμε εικόνες Συρίας!
Μέσα σε λίγες ώρες έγινε κατάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εν συνεχεία απόπειρα εισβολής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.
Τα ΜΑΤ με πολύ μεγάλη δυσκολία απώθησαν τους διαδηλωτές που απαιτούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους.
Οι δέκα που παραπέμπονται στον εισαγγελέα (απόψε ή αύριο) με βαριές κατηγορίες είναι μέλη του προεδρείου του συλλόγου των εργαζομένων, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των υπόλοιπων 96 που προσήχθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια καταφθάνουν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές και αν συνεχιστεί η ενίσχυση του αριθμούς τους με αυτόν τον ρυθμό, σύντομα θα είναι αρκετές χιλιάδες, οπότε ούτε 100 ούτε 1100 αστυνομικοί θα μπορέσουν να τους αναχαιτίσουν αν επιμείνουν να απελευθερώσουν δια της βίας τους συναδέλφους τους. Οι αστυνομικοί φοβούνται ότι μπορεί να παρεισφρύσουν και εξτρεμιστικά στοιχεία ανάμεσά τους και γενικά οι ταραχές να επεκταθούν
Οι διαδηλωτές περιορίστηκαν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αυτό που οδηγεί προς την Πατησίων, απελευθερώνοντας το ρεύμα προς Κηφισίας, αλλά αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνονται ακόμα περισσότεροι στην γραμμή αντιπαράθεσης με τα ΜΑΤ που έχουν κάνει γραμμή ασφαλείας γύρω από την ΓΑΔΑ.
Άλλες ομάδες διαμαρτυρομένων είναι έτοιμες να μετακινηθούν προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών που στεγάζεται στα κτίρια του οδού Ευελπίδων, σε περίπτωση που μεταφερθούν εκεί οι δέκα συλληφθέντες.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων για φθορά ξένης περιουσίας και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, αντιμέτωποι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στους υπόλοιπους 96 αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για παράνομη εισβολή σε στρατιωτικό χώρο και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πληροφορίες από το ΥΕΘΑ αναφέρουν οτι ο Π. Παναγιωτόπουλος έχει ζητήσει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ενώ ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα έχει ασκήσει δίωξη για παράνομη είσοδο σε στρατιωτικό χώρο, στο προεδρείο των ναυτεργατών. Η βενζίνη έχει χυθεί. Ένα σπίρτο περιμένει για να ακολουθήσει αυτό που όλοι απεύχονται…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
About these ads

5 σχόλια

  1. Σε διαθεσιμότητα διευθυντής της ΕΛΑΣ με εντολή Δένδια.

    Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Δημοσίας Τάξης μετά τις σημερινές θλιβερές εικόνες στο υπουργείο Έθν. Άμυνας.
    Συγκεκριμένα ο υπουργός Δημοσίας Τάξης έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Διευθυντή της Αστυνομίας Βορειοανατολικής.
    Η ολιγωρία των Αρχών που ευθύνεται για την εισβολή των διαδηλωτών στο υπουργείο Άμυνας, την έδρα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ένα υπουργείο το οποίο είναι το καλύτερα φρουρούμενο στρατόπεδο της χώρα προκάλεσε την οργή του υπουργού ο οποίος διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________________________
    Με το σχέδιο Φωτόπουλου για καταλήψεις υπουργείων,
    η εισβολή στο Πεντάγωνο.

    Μια μέρα μετά τη επίσημη προτροπή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, συνδικαλιστή του ΠΑ$$ΟΚ,
    Νίκου Φωτόπουλου να καταληφθούν Yπουργεία, νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ τραμπούκου ________________
    Oργανισμοί, Tράπεζες, Eφορίες, Λιμάνια και Αεροδρόμια από τους εργαζόμενους, οι προσκείμενοι στην ΠΑΣΚ συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά εισέβαλαν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με πρόθεση να το καταλάβουν.

    Αυτό το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία είναι οι συνδικαλιστές των ναυπηγείων είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον υφυπουργό Δημήτρη Ελευσινιώτη. Πριν δε πραγματοποιηθεί και το αποτέλεσμα του κριθεί ενδεχομένως μη ικανοποιητικό, οι εργαζόμενοι εισέβαλαν -λόγω και της απουσίας αστυνομικών δυνάμεων- σπάζοντας τα προστατευτικά ρολά, στο προαύλιο του υπουργείου,με προφανή σκοπό να εισβάλλουν στο κτίριο από την κεντρική του είσοδο.

    Από εκεί και πέρα η απίστευτη εικόνα που μεταδίδεται ήδη σε όλο τον κόσμο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην κυβέρνηση που καλείται να αποδώσει ευθύνες.
    Κι αυτό καθώς η μοναδική ευκολία με την οποία οι εκατοντάδες διαδηλωτές εισήλθαν στον περίβολο του Υπουργείου, η ανυπαρξία των Αστυνομικών Δυνάμεων και η αδράνεια των δυνάμεων Ασφαλείας του κορυφαίου Στρατοπέδου της χώρας προκαλεί τεράστια έκπλξη.


    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι αυτοι πανε και διαμαρτύρονται στον πελατη των Ναυπηγειων και δεν πανε στα ΡΕΜΑΛΙΑ Μιχα & Μαρκάτο, που τους εφτασαν εδω που εφτασαν...
    Που τα εχουν κρυμενα αυτα τα μπουμπουκια ;

    Και βάλανε μπροστά τον ΤΥΦΛΟ του πρών ΠΑ$$ΟΚ !
    Για να μην βλέπει τα ΑΙΣΧΗ του $ΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ..


    δεν είδες την χαρά στην..παρέλαση
    των Ρεμαλιών του Στάλιν και του Μάο.

    Χαλαβτζής.Λαφαζάνης. Κουρουπλής..

    ο Στάλιν ΖΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.57 ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος,εχεις αναρωτηθει κι εσυ?Για σενα λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορισμένοι ανεγκέφαλοι πάνε να καταστρέψουν ότι τουρισμό απέμεινε στην Κρήτη !!!

    Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι στον χώρο του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, όπου «μεταφέρθηκε» η Παγκρήτια κινητοποίηση των αγροτών...

    Μετά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης έπεσε γραμμή να μεταβούν οι αγρότες στο αεροδρόμιο για να το αποκλείσουν !!!

    Όταν έφτασαν εκεί μπήκαν στον χώρο του αεροδρομίου και στη συνέχεια στις αίθουσες του όπου ΕΝΤΡΟΜΟΙ οι ξένοι παρακολουθούσαν ΑΝΑΥΔΟΙ να σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους οι ανεγκέφαλοι...

    Την ίδια ώρα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν την καγκελόπορτα του αεροδρομίου και να μπουν στην πίστα προκειμένου να την καταλάβουν.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν να τους εμποδίσουν και έκαναν χρήση χημικών ενώ ομάδα αγροτών εκτόξευσαν πέτρες εναντίον τους και εναντίον των ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ !!!

    Tελικά αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα...

    Αντί να διαφυλαχθεί ο τουρισμός , ο ΜΟΝΟΣ τομέας που ακόμα φέρνει συνάλλαγμα στην χώρα πάμε να τον καταστρέψουμε...

    Υ.Γ: Αυτοί οι κύριοι τόσα χρόνια ΠΑ-ΣΟΚ,
    έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν ότι θέλουν με τον "τσαμπουκά" τους...

    Θυμάστε τότε που ήθελαν να πάνε στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ για να το "οργώσουν" και όταν δεν τους άφησαν στον Πειραιά πήγε ο Γ.Α.Π να τους συμπαρασταθεί "κλαίγοντας" από τα δακρυγόνα (όταν οι άλλοι γελούσαν...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται....
    Θα μπορούσες να γράψεις δεκάες ή
    εκατοντάδες χιλιάδες!!
    Τελικά τίποτα δεν άλλαξε σε 10 μήνες
    στο press.
    O καθένας σπεκουλάρει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση