GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουράντος: Με απειλεί ο Σαλμάς

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, καταγγέλλει τον αναπληρωτή...

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, καταγγέλλει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά, ότι ευνοεί τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις και ότι τον απειλεί τηλεφωνικά. Όπως ενημερώνει το Euro2day.gr, η επιστολή του έχει ως εξής:
"Έχω την τιμή να εκπροσωπώ το μεγαλύτερο Φαρμακευτικό Σύλλογο της Ελλάδας και, όπως γνωρίζετε, υπό την ιδιότητα μου αυτή έχω ιερή υποχρέωση (όπως όλοι οι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων) να υπερασπίζομαι με κάθε θεμιτό μέσο τα συμφέροντα των μελών μου.
Σήμερα, η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο μας, έχει υπερβεί όλα τα ανεκτά όρια της φαντασίας. Οι φαρμακοποιοί παραμένουμε απλήρωτοι, παρά τις δεσμεύσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Μ. Σαλμά. Οι ελλείψεις των φαρμάκων έχουν καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Η αναστάτωση στο χώρα της Υγείας με τις νέες τιμές φαρμάκων διαλύει ό,τι έχει απομείνει στην φαρμακευτική περίθαλψη και ο συμψηφισμός των χρεών του δημοσίου με τις οφειλές των φαρμακοποιών προς αυτό, τον οποίο υποσχεθήκατε προεκλογικά, έχει πάει στις καλένδες.
Αντιθέτως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Μ. Σαλμάς μερίμνησε να πραγματοποιήσει αυτή τη ρύθμιση μεταξύ της βιομηχανίας και του δημοσίου. Σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες Πέμπτη), ο κ. Σαλμάς, επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί μου και όντας σε έξαλλη κατάσταση, μου επιτέθηκε φραστικά λέγοντάς μου ότι η ενημέρωση που έκανα στα μέλη μου, στην οποία – επαναλαμβάνοντας τις δικές του ακριβώς εκφράσεις - τον παρουσίασα ως ανακόλουθο στις υποσχέσεις του και μεροληπτικό υπέρ των βιομηχάνων, επισύρει μήνυση και αγωγή, την οποία θα καταθέσει σήμερα εναντίον μου.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι από τούδε και στο εξής δεν θα πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, διότι προτίθεται να ελέγξει όλες μου τις επαγγελματικές, προσωπικές και οικονομικές κινήσεις 'από όταν γεννήθηκα', ώστε να βρει μελανά σημεία και να τα αποκαλύψει. Κύριε πρωθυπουργέ, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, τέτοιες απειλές και επιθέσεις εναντίον εκλεγμένων εκπροσώπων των κλάδων, δεν περιποιεί τιμή σε αυτούς που τις μετέρχονται. Σας δηλώνω με πάσα ειλικρίνεια ότι με κανέναν εκβιασμό ή με εκφοβισμό κυβερνητικού ή μη προσώπου, δεν πρόκειται να σταματήσω να υπερασπίζομαι τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μου. Το κινητό μου είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής να για διαπιστωθούν οι ανωτέρω ισχυρισμοί μου".

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση