GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέσχισε κολυμπώντας τα στενά της Μεσσήνης

Ο ιταλός κωμικός και μπλόγκερ, Μπέπε Γκρίλο, διέσχισε σήμερα κολυμπώντας τα στενά της Μεσσήνης για να υποστηρίξει τους υποψήφιους του ...

Ο ιταλός κωμικός και μπλόγκερ, Μπέπε Γκρίλο, διέσχισε σήμερα κολυμπώντας τα στενά της Μεσσήνης για να υποστηρίξει τους υποψήφιους του κόμματός του στις περιφερειακές εκλογές της Σικελίας.
Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος Πέντε Αστέρων για τις τοπικές εκλογές της Σικελίας που θα διεξαχθούν στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Γκρίλο, 64 ετών, κολύμπησε υπό βροχή την απόσταση των περίπου 3 χιλιομέτρων σε περίπου μία ώρα, ενώ πολλά μικρά σκάφη στα οποία επέβαιναν δημοσιογράφοι τον ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το κόμμα του λαμβάνει περίπου το 15% της πρόθεσης ψήφου.

Τα περισσότερα ιταλικά πολιτικά κόμματα επικρίνουν τον Γκρίλο για τον λαϊκισμό του και τις προκλητικές προτάσεις του. Ο κωμικός έχει προτείνει την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη και τη διεξαγωγή δίκης εναντίον διεφθαρμένων πολιτικών όπως εκείνη εναντίον των ναζί εγκληματιών.

Ο προηγούμενος περιφερειάρχης της Σικελίας, ο Ραφαέλε Λομπάρντο, αναγκάστηκε να παραιτηθεί στα τέλη Ιουλίου έπειτα από ένα σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος στο οποίο ενεπλάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση