GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλέκα Παπαρήγα με τους βενζινοπώλες...

  Την αντίθεσή τους στην αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις θέσεις τους για πάταξη του λαθρεμπορίου και μείωση των φόρ...

 
Την αντίθεσή τους στην αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις θέσεις τους για πάταξη του λαθρεμπορίου και μείωση των φόρων στα υπόλοιπα καύσιμα εξέφρασε στην Αλέκα Παπαρήγα αντιπροσωπεία φορέων των βενζινοπωλών (ΟΒΕ, ΠΟΠΕΚ).
Η Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε ότι η συγκυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χρησιμοποιεί προσχηματικά την ανάγκη πάταξης του λαθρεμπορίου, με στόχο να κλιμακώσει τη φορολογική αφαίμαξη της λαϊκής οικογένειας. Οδηγεί πλατιά λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση και στην αδυναμία να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες θέρμανσης των κατοικιών τους.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι αν ο πραγματικός στόχος της συγκυβέρνησης ήταν η πάταξη του λαθρεμπορίου, υπάρχουν σήμερα τα τεχνικά μέσα και τα οργανωτικά μέτρα που επιτρέπουν τον ουσιαστικό έλεγχο στα εφοπλιστικά καύσιμα, στις αποθήκες των ομίλων, στην εξαγωγή καυσίμων στην ΕΕ (ιδιαίτερα προς τη Βουλγαρία). «Όσο η παραγωγή, η διακίνηση και η εμπορία καυσίμων έχουν ως σκοπό το κέρδος τόσο θα θυσιάζεται η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και θα διατηρείται το λαθρεμπόριο» είπε.
Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τους φορείς των βενζινοπωλών, των αυτοαπασχολούμενων στη θέρμανση των κτιρίων και τα σωματεία εργαζομένων στον κλάδο της ενέργειας σε συντονισμό με τις λαϊκές επιτροπές, για μια πλατιά αγωνιστική πρωτοβουλία που θα διεκδικήσει άμεσα:
– Την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα της λαϊκής οικογένειας, των φτωχών αγροτών.
– Την κατάργηση του σημερινού αφορολόγητου καθεστώτος για τα εφοπλιστικά καύσιμα.
– Την άμεση πάταξη του λαθρεμπορίου με τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, επικεντρώνοντας στα διυλιστήρια, στη χονδρική εμπορία, στα εφοπλιστικά καύσιμα και στις εξαγωγές.

4 σχόλια

  1. Πάντα στον αγώνα η σ. Παπαρήγα.

    Σ. αποδείξεις να κόβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. NO COMENTS DEAR COMRADE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!
    ______________________________
    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά
    και μας κατέστρεψε!!!!

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Σας αποκαλύπτουμε το πλακάτ με το οποίο θα διαδηλώσουν οι ΚανακοΠαπαγιάννηδες έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή..

    Όπως ανακοίνωσαν, με καθυστέρηση ημερών μιας και το έχουμε γράψει εδώ και δυο βδομάδες (κι ας κάνει γκάλοπ ο εκβιαστής), μέσα από την εκπομπή τους οι Κανακοσερβετάδες, η επόμενη διαμαρτυρία των 500 "αυθόρμητα" κατευθυνόμενων συνταξιούχων θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 1 μμ έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, "αυθόρμητα", κατευθυνόμενα θα εμφανιστούν οι Κανακοσερβετάδες με τον Παπαγιάννη, που θα περνάνε "τυχαία" από τη Ραφήνα. Μάλιστα θα κρατάνε και πλακάτ το οποίο είναι έτοιμο και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, αριστερά.

    Βενζίνη 93 λεπτά!!!
    Τι αίσχη έκανε θεέ μου!!!
    Όντως κατέστρεψε τη χώρα
    αυτός ο αλήτης ο Καραμανλής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έριξες το μπινελίκι σου. Ανακουφίστηκες; Το καζανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση