GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσία του Μπαν Κι Μουν το Παγκόσμιο Φόρουμ

Ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο του Συμβο...

Ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο του Συμβουλίου της Ευρώπης παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, στο οποίο συμμετέχουν βουλευτές-μέλη της Συνέλευσης του Οργανισμού, επιφανείς προσωπικότητες και 170 νέοι απ’ όλη την Ευρώπη.
Θέματα που αφορούν τη νεολαία και τη δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας, της παγκοσμιοποίησης, των νέων κοινωνικών δικτύων, την πρόσβαση στα κοινωνικά δικαιώματα, τη μετανάστευση, την ένταξη των μειονοτήτων και την εκπαίδευση του πολίτη, βρίσκονται στην ατζέντα του Φόρουμ.
Μεταξύ των επιφανέστερων επίσημων ομιλητών του Φόρουμ συγκαταλέγονται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μούν, η κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης για το 2011 Ταγιακόλ Καρμάν από την Υεμένη, πρώην ευρωπαίοι πρωθυπουργοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση