GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας έλληνας στην κατάλληλη θέση...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ . Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα “Ανθρώπινα Δικαιώματα”… το θέατρο σ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.
Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα “Ανθρώπινα Δικαιώματα”… το θέατρο συνεχίζεται!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την «ενίσχυσή» της και με το Νόμπελ Ειρήνης, προχωρεί με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς ως προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ.
Με την επίκληση του νέου της θρησκευτικού δόγματος, που...
έχουν βαπτίσει «Ανθρώπινα Δικαιώματα», βάζει στο στόχαστρο τους στόχους του ΝΑΤΟ. Εδώ να θυμηθούμε ότι η διαδικασία «Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» προς την ανατολή, προέβλεπε πως μια χώρα γίνεται πρώτα μέλος του ποιού πολεμόχαρου οργανισμού (ΝΑΤΟ) και κατόπιν της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η πολιτική είναι πασιφανής και σε ανίδεους. Δηλαδή τι σημαίνει «Ευρώπη», κοινό «νόμισμα», ασκούμενες «πολιτικές».
Οι Βρυξέλλες ανακάλυψαν και τον ιδανικό υπάλληλο γι’ αυτές τις δουλειές, ο οποίος είναι έλληνας.
Ποτέ δεν χάνεται κάποιος, ακόμη κι αν είναι αλεξιπτωτιστής, κηπουρός ή σώγαμπρος, όπως επικαλούνταν η πάλαι ποτέ «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να συγχρωτίζεται στις ίδιες στοές, συναθροίσεις ή γυμναστήρια, σιωνιστικές συναγωγές με τους μεγάλους διδασκάλους του είδους. Ακόμη και η περιβόητη Μπιρμπίλη βολεύτηκε στον ΟΑΣΑ.
Έτσι, διορίστηκε σε θέση που εφεύραν για την εξυπηρέτηση της νέου θρησκευτικού δόγματος (Ανθρώπινα Δικαιώματα) -παρεμπίπτοντος, με καλό μισθό-, ο κύριος Σταύρος Λαμπρινίδης.
Ναι, εκείνος ο κύριος τίποτα, που δεν ξέρει κανείς πως, από πού και γιατί έγινε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΓΑΠ και υπουργός των εξωτερικών, τοποθετήθηκε ως «Ειδικός Επιτετραμμένος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Ο διορισμός του κ. Λαμπρινίδη σ’ αυτή την κρίσιμη θέση έγινε μάλιστα από μια Λαίδη! Την Λαίδη Catherine Ashton, αγγλίδα «Υψηλή Εκπρόσωπος για την Κοινή  Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας-ΚΕΠΠΑ (High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy).
Για να μην μας περνάνε όλους ως ηλίθιους, οι όροι που χρησιμοποιούν όπως «Υψηλή Εκπρόσωπος», «Ειδικός Επιτετραμμένος» κ.λπ. εντάσσεται σε μια ορολογία που έχει μελετηθεί ώστε να προσδίδει σε πρόσωπα και θεσμούς το μέγιστο κύρος και την απαίτηση σεβασμού και δουλικότητας. Έτσι οι πολίτες τους αισθάνονται απόμακρους, σε υψηλά θεωρεία, απόμακρους, σοφούς και σχεδόν θεϊκούς. Φθάνουμε στο σημείο μια ξεπεσμένη λαίδη κι ένας κύριος τίποτα, ένας κηπουρός του ΓΑΠ, να λαμβάνουν αυτούς τους τίτλους.
Το κυρίως πιάτο αυτού του νέου μαγειρείου και του έλληνα «Ειδικού Επιτετραμμένου» είναι η Συρία.
Εκτιμούν πως μια χώρα που δέχεται σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση και που αντέχει για σχεδόν δύο χρόνια, θα υποκύψει στις εκθέσεις των τσαρλατάνων της Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, μέσω του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου...
Σ’ αυτό θέμα που καίει το ΝΑΤΟ, ο κ. Λαμπρινίδης θα εργαστεί μαζί με ένα άλλο πρακτορείο, την Human Rights Watch, ώστε να πείσουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ πως πρέπει να παραπέμψει τη Συρία και την κυβέρνησή της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ως «εγκληματίες».

Φυσικά στον κ. Λαμπρινίδη έχουν ήδη ετοιμάσει τις σχετικές αναφορές και «στοιχεία» για τα υποτιθέμενα «εγκλήματα» της Συρίας. Δοκιμασμένη συνταγή στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και στο Ιράκ.
Tα αφεντικά των κκ Λαμπρινίδηδων προετοιμάζουν το ντοσιέ με τα «στοιχεία» πριν ακόμη τους αναθέσουν "καθήκοντα".
Για παράδειγμα, πριν λίγες ημέρες είχαμε την έκρηξη μια βόμβας στο κέντρο της Δαμασκού. Στην Πύλη του Θωμά (Bab Touma), μια Χριστιανική συνοικία όπου δολοφονήθηκαν δεκάδες αθώων πολιτών, αλλά ο κ. Λαμπρινίδης και αυτοί που τον διόρισαν δεν σκέφτονται να καθίσουν στο σκαμνί του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου τους δράστες αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Πως θα μπορούσαν άλλωστε να καθίσουν στο σκαμνί την Cia ή τους μισθοφόρους των ΗΠΑ;
Αλλά το ίδιο φαινόμενο δεν συναντάμε με την κλασική περίπτωση ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας με την Βόρεια Ιρλανδία;
Το ίδιο δεν συμβαίνει με τον έλεγχο από τις ΗΠΑ του οπίου και του εμπορίου ναρκωτικών από το Αφγανιστάν;
Μήπως στην ίδια περίπτωση δεν είναι και η κατοχή της Μαρτυρικής Μεγαλονήσου; Τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» στην Κύπρο, με την κατοχή τμήματος μιας χώρας πλήρους μέλους της Ε.Ε., τους αγνοούμενους, την τουρκική τρομοκρατία… δεν απασχολεί τους Λαμπρινίδηδες!
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως για την πιο βρώμικη δουλειά που ανέλαβε η Ε.Ε. για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, επέλεξαν έναν έλληνα.
Τι ειρωνεία… τι φαρισαϊσμός…
Βέβαια, αν οι διορισμοί σε τέτοιες θέσεις και για τη διεκπεραίωση τέτοιων «εργασιών» είχε άλλα χαρακτηριστικά, ο κ. Λαμπρινίδης θα έπρεπε να παραπέμψει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τον άνθρωπο που τον «ανακάλυψε» και τον φόρεσε καπέλο στον ελληνικό λαό. Τον μέντορά του.
Θα έπρεπε να παραπέμψει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τις κυβερνήσεις ΓΑΠ-Παπαδήμου-Σαμαρά, αλλά και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τις αυτοκτονίες, το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, για τους αστέγους, τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν φάρμακα, τους συνταξιούχους που λιμοκτονούν, για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Αλλά τι λέμε και γράφουμε…
Αυτοί στις στοές τους ξέρουν να επιλέγουν τους κατάλληλους για τις κατάλληλες δουλειές…
Όμως, θα ‘ρθει η μέρα που ΟΛΟΙ θα λογοδοτήσουν στον λαό. Δεν θα απολογηθούν, θα λογοδοτήσουν και θα δικαστούν από το λαό, μιας και η «δικαιοσύνη» είναι κι αυτή σε «ύπνωση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση